Långledigt...

Bak och stök hemma, loppis där det blev ett par fynd, mysfika på stan med bästa Sofia och lunchbesök av goa vänner. Det var lite av det som vi hann med i helgen.
För mig känns det som att helgen inte är över än, för idag har det inte jobbats och det kommer det heller inte att göras på ett bra tag framöver. I torsdags gick jag in i vecka 32 och går numera hemma med graviditetspenning, behöver jag säga att det känns superskönt?! ;-)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

så gott det såg ut. Skönt att vara hemma nu & så långt du kommit. Jag är i v.36 jobbar än, ska göra det i 2 veckor till, får se hur det går. Börjar bli tungt nu.
Kram

Svar: Ja, verkligen skönt att få vara hemma och ladda inför bebbens ankomst! ;-) Jasså ska du bli mamma, vad roligt! Stort grattis! =) Förstår att det måste kännas jättetungt att jobba nu då.. Hoppas dina sista två veckor går fort!
Jessica

2014-04-15 @ 10:50:21
URL: http://jenlen.blogg.se
Postat av: Fatima

Grattis till bebis:)
Skönt att vara hemma. Själv har jag 1månad kvar att jobba är i v 31. Längtar nu:) vet ni vad det blir denna gången?
Lycka till :)

Svar: Tack så mycket och grattis till dig också! =) Riktigt skönt att få vara hemma nu det sista. Nej, den här gången valde vi att inte kolla könet, så det är riktigt spännande. Dock säger jag "Han" hela tiden, så får se om min magkänsla stämmer. ;-)
Lycka till, till er också! =)
Jessica

2014-04-25 @ 13:05:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0