Julbock

I förmiddags blev det en runda på stan för att köpa ett par presenter, då det är kalasdags på lördag. Jag passade även på att spana in lite julpynt och då fick denna julbock följa med hem:
 
 
Även i år får julen gå i vitt, grått och silver hemma hos oss.....
 
 
 

En tavla.....

Då har vi en tavla av handavtrycken som vi gjorde för några månader sedan. De blev liggandes ett tag, men idag när rastlösheten blev för stor så tog jag tag i det. Nu ska vi bara bestämma vart den ska sitta också. 
 
 
Både jag och Wilmer har varit dunder förkylda, så vi har bara varit hemma och kurerat oss i några dagar. Nu är vi på bättringsvägen, så snart kan vi bli sociala igen. Man blir lätt lite uttråkad av att bara vara hemma, speciellt när vädret inte är det roligaste att gå ut i....
 
 
 
 

Ljusstakar

Idag är det fyra veckor kvar till självaste julafton, helt otroligt hur fort tiden går!
I veckan får det bli att leta fram och damma av adventsljusstakar och stjärnor, så att vi är förberedda inför 1:a advent på söndag. :-)
 
På tal om ljusstakar så sprang jag på de här fina för några dagar sedan. De skulle gärna få flytta in hos oss och då i allrummet på övervåningen....
 
 
 
 
 

Lykta

Det blir genast lite mysigare hemma då man tänder ljus. Den fina lyktan jag fick på min födelsedag i somras, som annars står ute på altanen, har fått flytta in till trappan. Det vore ju faktiskt lite synd om den skulle stå där ute hela vintern, då vi inte kommer att sitta där förrän till våren.
Nu får vi njuta av den inomhus istället. :)
 
 
 
 
 
 

Tyg

Nu är det bara tiden jag ska ta mig till att ta fram symaskinen. Tyg har införskaffats och kuddar ska sys till en liten myshörna i Wille´s rum....
 
 
 
 
 
 
 

Ladies Night!

 
Vilken kväll, vilken show, vilken fest!
Biljetterna bokades redan för ett halvår sedan och igår var det äntligen dags för mammagänget att gå på Ladies Night i Arenan. Precis som jag hade hoppats på så blev det en jättelyckad kväll och vi lär nog göra om detta nästa år. :)
 
 
Nu blir det sängen för imorgon ska det jobbas klockan sju. Hoppas att ni har en fin helg!
 
 
 
 
 

Wilmer´s rum

Wilmer´s rum som det ser ut nu:
 
 
 
 

Söndag

Fest med grillbuffé, tipspromenad och mycket dansande med jobbet i fredags och fest med hela patrullen av goa mammor som spelar innebandy tillsammans igår. Det har verkligen varit en rolig och fullspäckad helg!
 
 
Idag kör vi mysdag här hemma jag och mina killar, inte helt fel det heller måste jag säga. Självklart ska vi fira pappan i huset då det är Fars dag idag, det får nog bli lite extra god mat dagen till ära, frågan är bara vad.
 
 
Hoppas att ni har en skön söndag!
 
 
 
 

Förvaringslådor

Jabadabado är som jag säkert skrivit tidigare ett av mina favoritmärken när det kommer till barninredning.
W har redan några prylar inom denna serie och nu även två förvaringslådor med stjärnor som jag köpte ganska nyss.
 
 
Fler bilder på Wilmers rum kommer snart. Det blev lite fel med beställningen på möblerna vi beställde, men nu har vi alla delar och snart sitter allt ihop. Både jag och C är lediga imorgon, så jag hoppas att vi hinner med lite fixande då....
 
 
 

1 år

Klockan 22.32 för exakt ett år sedan kom vår älskade prins till världen.
Idag fyller Wilmer Kent Christian hela 1 år!
 
Tänk så liten han var här, knappt 12 timmar gammal...
 
 
Och nu detta lilla busfrö =)
 
 
Man kan verkligen säga att det händer mycket på ett år! ♥
 
 
 
 
 
 
 

1-årskalas

Tacos, tårta och kakor ligger i magen, alla fina presenter är öppnade, gästerna har gått hem och lillkillen ligger och sussar i sin säng sedan ett par timmar tillbaka. Vi har haft ett jätte lyckat, trevligt och mysigt 1-årskalas tillsammans med våra familjer här idag, TACK ska ni ha. ♥♥♥
 
 
 
 
 

Härliga fredag

 Tända ljus, ett glas rött och thaimat - en fredagkväll helt i min smak. Nu får det dock bli sängen eftersom klockan är ganska mycket. En viss person här i huset vaknar antagligen om några timmar och är piggelin och då är det bara att kliva upp. ;-)
 
Hoppas att ni får en bra lördag!
 
 
 
 

Bakdag

Nu har jag laddat fikaförrådet inför lördagens 1-årskalas!
Fantomenkakor, chokladsnittar och havrekakor med kolakräm fick det bli. Imorgon ska det handlas, fixas och blåsas upp ballonger, sedan ska vi nog vara laddade för att fira vår lille kille med våra familjer på lördag.
 
 
Känner mig helt slut här, så nu ska det bara spanas på några bloggar innan sängen kallar. Det tar tydligen på krafterna att baka.... ;-)
 
 

RSS 2.0