Studentfirande

Idag har vi varit på studentfirande för min kusin Ida i Göteborg. Det bjöds på en jättegod buffé och det var strålande solsken och blå himmel, så det kunde inte bli bättre. Självklart var det riktigt roligt att träffa släkten också, eftersom det var ett tag sedan sist. ♥
 


Härligt med fredag imorgon igen, den startar med frisörbesök för min del.

Hoppas ni haft en bra dag!


Dags för inglasning


Målningen är klar och altanmöblerna står på sin plats. Nu är det snart dags för inglasning, närmare bestämt på fredag!!! Sedan lär det bli lite pysslande där i helgen för att få till lite myskänsla. =)





Det ska bli så härligt att kunna sitta där ute oavsett väder!



Mors dag

Här har det inte funnits någon tid för bloggen de senaste dagarna, vädret har ju verkligen varit toppen!

Idag har min första mors dag firats och självklart har jag även uppvaktat min egna lilla mamma.

Av mina prinsar fick jag en jättefin blombukett och ett armband. ♥



I eftermiddags blev det en tur till Spiken tillsammans med mamma och T, där åt vi laxtallrik och njöt av solen...




Onsdag

Underbara soliga onsdag!!!





Dagar som denna älskar jag!


Ugnsformar

Ett av mina fynd på Gekås i torsdags var dessa små hjärtformade ugnsformar, som vi serverade efterrätten i på Christians födelsedag. Jag tror nog att de kommer att användas flitigt här hemma till både det ena och det andra. 

Priset var 9 kronor styck, så snacka om billigt!







Underbara sol!

I eftermiddags blev det glassätning ute i solen när vi åkte ut på en liten tripp vid Kinnekulle.


 

Skönt att det börjar bli lite varmare ute nu äntligen, hoppas att det fortsätter så!!!






Födelsedag

Igår firade vi C som fyllde år. Som huvudrätt hade vi grillspett, pommes, tzatziki och melonsallad och till efterrätt bjöds det på dumlefluff.






Nu ska vi åka ut en sväng och ta vara på solen innan den försvinner...

Hoppas att ni har en bra lördag!




Seg...

Nu är man ganska seg efter en tripp till Gekås. Det var inte bara vi som var där idag, utan ungefär resten av Sveriges befolkning! Trots mycket folk, så gick det faktiskt riktigt bra. På mindre än tre timmar hade vi fyllt vår vagn och åkt därifrån. Vi hann till och med se både Ola-Conny och Morgan! ;-) 
 



Nu blir det soffan med vattenmelon, Hus & Hem och en receptbok med massor av sötsaker. Imorgon har vi födelsedag här i huset, så då måste vi såklart fira med något extra gott. ♥


(Vad som shoppades i Ullared, visar jag någon annan dag......)



Playdates...

Här har vi haft playdates i dagarna två. Att fika och prata hela dagarna är inte så dumt... :) 


Igår var vi hemma hos Tanja med resten av mamma-gänget och idag har vi haft besök här hemma av Sara, Lily, Lena och Nils, hur trevligt som helst!









Imorgon är det röd dag, vilket innebär att C redan gått på helg. Trots detta ringer klockan tidigt imorgon, för jag har nämligen lyckats få med honom en andra gång på shoppingäventyr den här veckan. ;-)

Den här gången styr vi bilen mot Ullared!


svart möbel

En svart skänk av något slag skulle jag kunna tänka mig att bryta av med här hemma bland allt det vita. I så fall skulle den få stå under fotoväggen vid matbordet, eftersom vi skulle behöva något där att förvara finporslinet i.


På butiken Lui har de en ganska fin, men tror inte att den får plats hos oss tyvärr:




Hittade även en variant på Ilva som skulle passa bra tillsammans med de andra möblerna vi har på nedervåningen. Den påminner väldigt mycket om den vita skänken vi har i vardagsrummet:




Att måla om en gammal skänk eller byrå skulle också kunna bli riktigt fint, så nu ska jag hålla ögonen öppna! 

 


Shoppingdag

Idag har jag och C varit en sväng på Överby och shoppat medan Wilmer har varit hos mamma och T.

Några kassar kom vi hem med, men jag hittade inte alls så mycket som jag hade hoppats på. En vår/sommarjacka som jag verkligen behövde hittades i alla fall.




W i sin nya pyjamas...




Dagens lunch blev en supergod kycklingtoast med tzatziki....


Nu blir det sängen, så man inte kommer upp allt för sent imorgon. Hoppas att ni haft en bra helg och är laddade för en ny vecka!



Utomhusplaner...

Jag har suttit en stund här nu och försökt att hitta lite inspiration för trädgården. Om det är någon som känner till en bra sida för sådant, så hojta gärna till!

Vi ska försöka få till framsidan till att börja med och där har vi nog tänkt oss att ha ganska mycket sten, men hur mycket och i vilken form?! Vi har även några idéer om vad vi vill ha för växter och buskar, men var och hur är frågan....???
















(Bilderna har jag hittat på Hemnet och på Benders)


Soffa beställd....

Nu har vi beställt en soffa till altanen. Jag tror att den ska passa bra tillsammans med matbordet och stolarna som vi köpte förra sommaren.

Såhär ser den ut:







Samtidigt sprang jag på denna fina lykta. Det blev aldrig något köp, men får nog ta mig en funderare på den eller önska mig. Det är ju både Mors dag och födelsedag snart... ;-)






Mammakväll

I fredags lämnade vi i mammagänget våra bebisar hemma med sina pappor och gick ut för att ha en kväll på egen hand.

Med god mat & dryck, mycket skratt, prat och ett riktigt härligt sällskap, så kunde det inte bli annat än en toppenkväll. Det får vi göra om snart igen tjejer! =)




 


Ett halvår...

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Wilmers halvårsdag!

Kan inte fatta att vi har varit föräldrar i sex månader redan. Sedan W föddes så går tiden verkligen sjukt fort, men det är väl så det är när man har roligt. =)



Ny body och strumpor från Villervalla shoppades igår.....


Nu ska jag plocka ordning lite här och baka blåbär-och hallonpaj som blir kvällens efterrätt. Mamma och T ska komma hit för att umgås och kolla på hockey med oss.

Hoppas att ni får en bra kväll!



Picknick

Idag har vi haft årets första picknick jag och mamma-bebis-gänget! Tänk om det kunde vara såhär underbart väder jämt, älskar det!!!





Kalas

Supergod Hemmagjord pizza och chokladmousse-tårta en helt vanlig onsdag är inga fel alls. Ikväll har gänget firat söta Sofia som nyss fyllt 27.



Nu blir det alldeles strax sängen, imorgon står det andra roliga grejer på schemat!


1 maj

Första dagen i maj månad och det har varit toppenväder hela dagen, det gillas!

Christian har satt upp nya stuprännor och jag har planterat blommor, promenerat och njutit av solen med W. Vi har även fått ut våra altanmöbler och premiärgrillat denna tisdag.

Nu väntar vi in Desperate housewives och till det blir det fruktsallad med kesella vanilj, ett bra avslut på en bra dag!




RSS 2.0