Woods

Tapeten "Woods" från Cole & son är nog bekant för väldigt många, då den varit populär ett bra tag. Även jag fastnade för den för ganska längesedan nu.
Det har aldrig blivit att vi tapetserat den på någon vägg här hemma, däremot kommer det nog bli en tavla av den snart då jag budade hem några meter av den på tradera häromdagen.

 


Midsommarhelgen

Vi har haft en superbra midsommarhelg med nära och kära.... =)







Efter en solig dag som denna kan man ju inte annat än att längta ihjäl sig till semestern.....MEN, det är bara att bita ihop och kämpa på i fyra veckor till, " den som väntar på något gott........ " ;-)







Ledig!

Nu har vi helg med en extra dag ledigt, eftersom det är midsommarafton imorgon, lovely! Vi börjar helgen med att titta på filmen "Himlen är oskyldigt blå" och  äta vattenmelon.






Nu håller vi tummarna för att vi får en midsommar utan regn!


Pioner

Nu blommar våra underbara pioner!

 

Något som inte är fullt lika vackert är vår trädgård, inte så mycket till gräsmatta där inte. ;-) Till hösten ska vi jämna till allt, ta bort stubbar och annat som vi inte ska ha kvar för att sedan så nytt gräs, eller om vi ska rulla ut en färdig. Lutar mot det sistnämnda faktiskt.

 

Med tanke på hur den djungelliknande trädgården såg ut när vi köpte huset, så kanske det skett en liten förbättring trots allt? =)

 




Cult design klocka

Åkte till EM en sväng i fredags och tittade lite. Alltid roligt att gå runt för att få lite inspiration när det känns som att man fått idétorka på sitt hem.
De hade 50 % på ganska många varor, så jag kunde ju såklart inte lämna butiken tomhänt. :) Det blev lite nytt från Cult design.

Klockan har jag varit nära på att köpa många gånger, men så har det inte blivit av. Nu blev det däremot ett köp. Passade även på att köpa två stycken plattor till mina cult-ljuslyktor som jag har sedan tidigare.








Födelsedagsmiddag

Igårkväll hade vi födelsedagsmiddag här hemma för mig. Körde inte på någon större tillställning, utan det får det bli nästa år istället då jag fyller jämnt! =)

För att festa till det lite extra blev det i alla fall trerätters. Höll på att spricka efter all mat, men gott var det. 

 
 

Provade att göra en ny efterrätt, som var både lätt och gick fort att göra. I den var det krossade digestivekex, frysta bär, vaniljglass och överst ett täcke av smält philadelphiaost och marshmallows.

Presenterna som jag fick:



Kul med lite finare för- och efterrättsskålar att duka med, istället för de tråkiga Ikea-glasen som vi hade till efterrätten igår..



En parfym-bodylotion från märket Burberry, armband och halsband



Och till sist....."Den lilla röda" ;-)



Tack för de fina sakerna och för en trevlig kväll!


Ingen vanlig dag...

Nej idag är det ingen vanlig dag, utan min födelsedag! Herre gud vad åren springer iväg, det går verkligen fortare ju äldre man blir. ;-)

Lyxade till det med att ta ut semester dagen till ära och det var ju inte dumt när vädret har varit tiptop. Har suttit i trädgården och njutit i solen med jordgubbar & grädde, fått fina presenter av C och varit och hälsat på Walle, Sara och Hannes över en fika och massa babblande. Har helt enkelt haft en toppendag!



Av min C fick jag denna fina kandelaber från EM som jag trånat efter ett bra tag! =)



Fick även vackra rosor och ett presentkort hos en optiker så jag kan köpa mig ett par snygga solglasögon:

 

Presentkortet på Cervera fick jag av min käre bror igår, då var han var hemma i stan över dagen. Har redan lite funderingar på vad jag ska köpa för det.


Imorgon kväll fortsätter firandet med mamma och co... =)


Student

Här har det varit dåligt på bloggfronten den senaste veckan, men nu är det dags igen! ;-)

Den här veckan är det mycket som firas... Igår var det min och C´s "dag", eftersom det var nio år sedan vi träffades. Det hade vi egentligen tänkt fira med att gå ut och äta på restaurang, men jag åkte istället på feber och halsont så låg till sängs hela dagen, tråkigt! Det blev en film och hämtmat här hemma istället, restaurangbesök får vi ta en annan dag. =)

Idag har jag mått mycket bättre och tur var väl det eftersom vi skulle på Sandras student. Tänk att det är tio år sedan man själv sprang runt med sin skylt och sjöng "Vi har tagit studenten". Sjukt, vad tiden går fort!


 
   



Fika

I eftermiddag/kväll har jag haft goa vänner här på fika....

 

Två små sötisar gjorde oss sällskap denna gång:

Arwen & Wilmer

 



Gammal skänk...

Den här skänken ärvde jag bland annat av min farmor nu... Tycker om den väldigt mycket, men tänkte att den skulle få sig en omgång vit färg innan vi börjar använda den. Om det är dåligt väder i helgen ska jag försöka ta tag i det. Har ju redan några andra möbler som ska målas om som står ute i garaget och väntar. Gäller ju som sagt bara att man ska TA TAG I DET!! ;-)



Den här gungstolen var också en av de möbler som jag fick ärva och jag tror att det var min farmors farfar som hade den från början, så den har funnits i släkten ett tag kan man säga. =) Den ska också få sig en makeover, men det får vänta tills vi bestämt vart den passar bäst i vårat hus.





Sommar!!!

Underbara sommar.....

     
  

Äntligen är den här!!!!


Bio

Ikväll har jag och C varit på bio, Baksmällan 2 var det som gällde. Om ni inte har sett den, så se den! Riktigt rolig film som bjöd på många skratt precis som 1:an. =)






Jordgubbar

Börjar min fyra dagars ledighet med att äta svenska jordgubbar - Mums!

 

Enligt SMHI ska det vara strålande solsken hela helgen, kan inte bli så mycket bättre. Här ska njutas! =)


RSS 2.0