Fest

 
Igår var det fest! Det var Sandras tur att fira sina 30 år så ett stort gäng var bjudna på fest ute på landet, med god mat och dryck. Innan det var dags för hemgång, avslutade vi kvällen med utgång i stan. Det var en riktigt lyckad kväll!
 
 
 
 
 
 

Sommar!!!

 
Underbara dagar med sol och riktig sommarvärme!
 
Vi har umgåtts med nära och kära, grillat, varit ute och ätit på restaurang, tillbringat en dag på västkustens klippor och bara njutit av ledigheten. Årets första dopp har jag fortfarande inte avklarat. Jag tycker allt att det är lite för kallt fortfarande, badkruka som jag är.... ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kanna...

 
Det jag shoppade i Göteborg förra måndagen var bland annat en turkos kanna. Jag har länge varit sugen på att köpa en Rice kanna, men varför göra det när en sådan här kopia dyker upp på Lagerhaus till ett billigare pris!
 
Inte så stor skillnad på dem, eller hur?! ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balkong...

 
Nu har vi snart en balkong att sitta på. Golvet och stolparna är på sin plats, nu väntar vi bara på att få hem själva staketet.
 
 
 
 
Utseendet på balkongen kommer att bli såhär ungefär:
 
 
 
 
 
 
Fortsättning följer....
 
 
 
 
 

Onsdag

 
En heldag i Göteborg tillsammans med mamma och brorsan i måndags, besök på lekplatsen och lunch på stan med barndomsvännen Lena och Arwen igår och idag en hemmadag med min lilla familj....
 
En helt oplanerad sommar kan gå undan den med, nu får man verkligen ta vara på dagarna innan hösten och den vanliga vardagen är här igen!
 
 
Nu ska vi avsluta denna onsdag med att titta på den senaste American pie filmen. Vi får se om den är något att ha! ;-)
 
 

Kräftpremiär

 
Idag har vi ätit sommarens första kräftor, men heller inte de sista hoppas jag. Det smakade riktigt gott till vitlöksbröd och skaldjurspaj som mamma och T bjöd hem oss på.
 
 
 
 
Dagarna springer iväg som vanligt, så det har varit ganska dåligt på bloggfronten det senaste. Jag ska snart uppdatera er lite om vad som händer här hemma med renovering och liknande, det var ju ett tag sedan jag skrev om det. Nu får det dock bli sängen för min del, eftersom klockan ringer ganska tidigt imorgon. Då står det nämligen en tripp till härliga Göteborg på schemat! =)
 
 

Måndag

 
Måndagsfika med mina killar ett par gator från vårt hus. Jag tror bestämt att vi får besöka det fiket oftare, det är verkligen ett mysigt ställe!
 
 
 
 
 
 

Bohus Malmön

 
I torsdags tog våra vänner med oss till ett riktigt fint ställe, Bohus Malmön. Dit lär vi åka igen!
 
 
Efter en härlig dag på klipporna, avslutade vi dagen på Smögenbryggan....
 
 
 
 

iittala lyktor

 
Hela nio stycken fina iittala lyktor står nu och lyser på matbordet. Jag fick ju tre stycken av min barndomsvän när jag hade födelsedagsfest för några veckor sedan och i fredags fick jag ytterligare några stycken av mina söta mamma-kompisar. Jag fick även en fin liten hjärtformad skål med choklad i och en bukett blommor. Tack snälla ni!
 

Räkfrossa

 
Räkfrossa en måndagkväll med fina vännerna Anna och Emelie tackar man inte nej till, en riktigt bra start på veckan! =)
 
 

Min helg...

 
I fredags kväll hade jag bästa mammagänget här hemma på middag, medan våra bebisar var med sina pappor. 
Som alltid var det hur trevligt som helst, men det kan ju inte bli annat med så goa tjejer! ;-)
 
 
Även igår stod det middag med goda vänner på schemat. Då var vår lilla familj nämligen hembjudna till familjen Berglund på filippinsk buffé. Det smakade inte helt fel kan jag säga, det godaste jag ätit på länge!
 
En bild på maten, men då syns inte hälften...
 
 
På tal om mat är det snart dags att sätta igång grillen här, för strax kommer mamma och T hit och umgås. Idag står det marinerad kycklingfilé på menyn!
 
Ha en skön söndag!!
 
 
 
 

RSS 2.0