Då var det helg igen!

Äntligen fredag igen, bästa dagen på veckan! Idag har vi en riktig slapparkväll här hemma, precis käkat tacos och om en stund tänkte vi ta ett bad i jacuzzin. Imorgon Blir det nog lite fixande här hemma, måste passa på när det är helg, man har ju inte lika mycket tid och energi på vardagarna.
Vi hämtade vår nya matta till vardagsrummet på EM igår, ska ta ett kort på den imorgon när jag städat och lägga ut här på bloggen.....


Trevlig kväll!


Badrumsskåpen

Då sitter skåpen på sin plats i badrummet, i dem ska vi förvara badlakan & handdukar...
 
 Nu är badrummet nästan helt klart. Det som är kvar är att sätta upp handdukskrokar och att sätta upp list runt dörren. Hela undervåningen är i stort sett klar egentligen, det är bara lite smågrejer som lampor över köksbänken, lite lister i hallen och att måla ett till lager färg på öppna spisen som återstår att fixa. Det är skönt när man kan bocka av lite från "listan". =)

Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna här, så det är dags att släpa sig upp för trappan till sovrummet tror jag...

Godnatt.....
Söndagspyssel...

Nu är det allt hög tid för ett nytt inlägg i bloggen... Vi har legat ganska lågt med grejandet här hemma, därför har jag inte haft så mycket bilder att lägga upp. Efter jobbet idag blev det lite pysslande i alla fall. Jag har planterat en blomma till sovrummet och fixat ihop en ljuslykta med lite sand och pärlor, medan C har börjat med att sätta upp högskåpen i badrummet. Nu har vi en pause för att titta på "Gossip girl", som inte går att missa... ;-)

  

Om skåpen är klara imorgon så lägger jag upp en bild på resultatet..... =)Fredagkväll

Ännu en vecka är avklarad och det är helg igen, GÖTT! Idag är det hemmakväll med min C som gäller, har precis käkat lite gott och ska väl snart sätta på en film. Tyvärr visades ju sista avsnittet av "Solsidan" förra fredagen, det är ju verkligen sjukt bra! Skrattar lika mycket varje gång... =)

Det är inte varje dag jag köper sällskapsspel, men förut slog jag till. Köpte "Party-Alias". Har "Alias" innan, som vi har spelat en hel del, men nu har det alltså kommit en ny version som verkar ännu roligare. Kan hända att jag och några kompisar provar det redan imorgon...


Kuddar och krukor

I fredags när jag gick på stan shoppade jag några nya prydnadskuddar till soffan. Den här gången blev det turkosa. Hade ju tänkt att köra på lila som accentfärg i vardagsrummet, men nu har jag bestämt mig för att ha lite turkost istället. Till hösten kanske de lila kuddarna åker fram igen.


De turkosa kuddarna är köpta på Hemtex och de vita på H&M home.....Ser lite naket ut utan matta, men en är beställd och den kommer om två veckor!

Vill ha nya fina blommor och krukor i alla fönster, men kan ju inte köpa allt på en gång, så får ta några i taget. I lördags köpte vi två krukor på EM.


Cult design

Tapeten i hallen

Som sagt så tapetserade C väggen i hallen i fredags. Jag valde ju den tapeten för ganska längesen och då kändes den helt rätt. Av någon anledning började jag tveka för ett par veckor sedan, men tänkte att det var lika bra att sätta upp den ändå. Den känns väl sådär, ångrar lite att jag tog en ljusblå!! Men men, får hoppas att det blir bättre när vi fått upp en spegel, en matta och kanske en liten byrå. Skulle vilja hitta någon äldre byrå att måla om. Får väl spana på blocket och på secondhand om det finns någon.... Nog om det, här kommer det bilder på resultatet:Boråstapeter: GardenPåskhelgen...

Hade en mycket lyckad påskhelg, även fast jag jobbade både långfredagen och annandagen.
Påskmiddag och sällskapsspel hos mamma och Torbjörn på fredagkvällen och festligheter hos Björn med kompisgänget på påskafton. Efter jobbet på annandagen fick vi fikabesök av mina fina barndomsvänner Lena & Ellen med sina respektive familjer. Fick träffa Ellens & Anders lille Vilgot för första gången och han var ju såklart hur söt som helst! =)

      
        
  

  
    

Vi fick en superbra inflyttningspresent av Ellen & Anders, perfekt sen när man ska börja rensa i rabatten, tusen TACK! =)

Glad påsk!

Då var det påskafton med strålande solsken, kan inte bli bättre! Ska snart hoppa in i duschen, för att sedan möta upp Frida & Mary på stan för en liten shoppingrunda.
Har inte bestämt mig för hur det blir ikväll än, antingen fest eller hemmakväll, svårt!!! Är ju alltid kul att festa loss med mitt underbara kompisgäng, men det är ju mindre kul att ligga halvdöd imorgon. ;-) Får se lite senare vad C känner för att göra....

Hittade en gammal bild på mig som påskkäring, haha: =)C tapetserade väggen i hallen igår förresten, lägger upp en bild senare om jag hinner....
Nu är det bäst att sätta fart här!

GLAD PÅSK!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0