Tisdag

Förut tog jag äntligen tag i det ena rummet på övervåningen och bar ner massa lådor till källaren. Känns som att jag varit på värsta träningspasset i både ben och armar. Det blev ganska många vändor upp och ner för trapporna, men ändå är det en hel del kvar... evighetsprojekt...! Hittade ett roligt kort på mig och Lena i en av lådorna, som är ca 20 år gammalt. Vi gick modevisning för Lena´s föräldrar, haha



Medan jag bar lådor, så var C ute och satte upp fönsterbleck för dom har vi nämligen inte fått upp än...



Alltid finns det något att fixa med....Skulle vi skriva en "att-göra-lista" så skulle den bli väldigt låååång kan jag lova, men gäller väl att ta det i den takt man känner för så man inte ledsnar totalt. Måste ju ha ett liv också.. ;-)




Väggordet i sovrummet på sin plats...

Förut satte vi upp väggordet i sovrummet, som jag beställde häromveckan. Det är alltid lite pilligt att få till det, särskilt när det är många bokstäver, men till slut så! Det är väl det enda "vettiga" jag har gjort efter jobbet idag. Vi ska lägga oss och titta på film i sovrummet sen, då somnar man förhoppningsvis i någolunda bra tid. Hoppas jag är lite piggare efter jobbet imorgon, så man får massa gjort! ;-)



Sov så gott..... !


Shoppat lite till hemmet...

Idag har jag och C varit ute och kollat i lite affärer, blev så sugen på att hitta lite nytt i inredningsväg. Vi var på bl.a. EM och Hemtex. Det som fick följa med hem var detta:



Den färgglada kudden köpte jag på EM och den andra på Hemtex. Har tänkt att byta ut kuddarna i soffan nu när hösten närmar sig till lite starkare färger. De vi har nu ser så somriga ut på något sätt. Blir nog till att även köpa någon enfärgad kudde som matchar den färgglada, får se vad det blir. Kuddar är något som jag är ganska svag för, skulle nog kunna byta ut dem i soffan varje vecka om det var så....omväxling förnöjer! ;-)

Shoppade även fejk-rosor när vi var på EM och till dem hittade jag en glasvas på Hemtex. Är egentligen inte så mycket för plastblommor, men tycker att dessa såg ganska verkliga ut ändå...

Hade ju tänkt att sätta upp väggordet i sovrummet idag, men får se om vi orkar ta tag i det här. Just nu slappar vi lite. Ikväll blir det hemmakväll med film, köttfärs- & kantarell-paj och kanske ett bubbelbad.....

Ha en mysig lördag!!


Fredagsmys!!!

Jobbade ju extra idag och det gick fint, men nu är det äntligen HELG! Fast blir en väldigt kort helg...är bara ledig imorgon, sen ska det jobbas sex dagar igen. Om en stund kommer C hem från Kiruna, där han har varit och jobbat hela veckan...... Där snöade det, sjukt!!! Han ska bara hem och vända, för sen ska han iväg på fest med lite kompisar. Själv ska jag ha myskväll med Frida och Anna, blir nog thaimat och film......så det blir ännu en välbehövlig festfri helg - SKÖNT!



Har inget planerat för morgondagen, blir nog lite grejande här hemma. I ett av rummen på övervåningen som inte är färdigt än står det massa flyttlådor fortfarande, så funderar på att börja rensa ut det och bära ner till källaren så vi kan ta tag i tapetsering och golvläggning, längtar tills det är färdigt! Ska börja kolla efter tapeter dit upp snart, så vi väljer rätt den här gången och INTE ångrar oss, som jag gjorde med tapeten i hallen osv.  

Nu ska jag ta tag i det här och fixa ordning mig lite...klockan springer iväg!

Ha en superbra fredagkväll!!!!


Helgen närmar sig...

Blev inte så många kort tagna på tacokvällen igår.... Det var jättemysigt och trevligt, så det får vi göra om tjejer!

 

Idag har det inte hänt så jättemycket direkt...hälsade på min lilla farmor en sväng efter jobbet, där även min faster var. När jag kom hem somnade jag till i soffan.... Kunde inte somna igår, så blev bara tre timmar sömn. Får hoppas att det blir några fler timmar i natt.
 
Det är egentligen min lediga fredag imorgon, men jag erbjöd mig att jobba extra, kan behövas lite extrapengar nu när vi bokat Thailands-resa plus att det är massor jag vill köpa....både till hemmet och i klädväg, vore inte fel att vinna lite pengar! ;-)

Sov gott.....!



Plaza interiör & tacokväll

Har precis legat i soffan och kollat igenom Plaza interiör och slappat lite efter jobbet. Alltid kul att kolla i inredningstidningar för inspiration, har kommit in i en riktig inredningsperiod nu igen och känner för att fixa och greja här hemma. Kan ju ha att göra med att hösten börjar närma sig.....på sommaren blir det ju lätt att man vill göra massa annat. =)



Klockan sex kommer girlsen hit, vi ska ha tacokväll, ska bli mysigt!!! =)

 

Är så himla mörkt och trist ute idag, en fördel med det är att man kan tända ljus....så det får det bli ikväll!
Får se om jag hinner lägga ut några bilder från kvällen senare, beror på vad klockan blir......





Tisdag...

Nu har väggordet till sovrummet kommit. Jag har tänkt att vi ska sätta upp det över tv:n. Har inte orkat fixa det än, blir nog till helgen gissar jag på. Beställde detta i silver-matt...Ville inte ha det i svart, eftersom jag kör på väldigt ljusa toner i sovrummet....blir nog lite "mjukare" intryck på det sättet...

 

Det skulle sitta fint med en vit tv i sovrummet, men känns ju GANSKA onödigt att köpa en ny pga att det är "fel" färg på denna... Där går gränsen! hehe ........men i framtiden kanske, vem vet!! ;-)

En sånn här t.ex. =)






Gamla stolar....

Igår fick jag för mig att vi skulle åka till FA-fyndet en sväng för att kolla om det fanns något kul. Tycker att det kan bli så fint att göra om gamla möbler, vi hittade dessa två stolar för 160:- styck......som hittat!
Så nu ska vi slipa, måla och byta tyg på dem någon dag. De blir vita såklart, eftersom vitt är den enda inredningsfärgen jag har i huvudet just nu. ;) Tyget har jag inte bestämt än, men skulle kunna tänka mig någon grå nyans. Funderar på att ha den ena stolen i hallen och den andra i det framtida "kontoret".



Idag är jag bara hemma och grejar...har snart städat hela huset, men behövde en liten pause en stund nu kände jag. =)


Thailand, here we come!

I förmiddags gick vi in till Resia och bokade en Thailandsresa! Känner mig riktigt glad och längtar sååååååå mycket. Älskar ju som sagt att åka utomlands och det ska bli extra skönt att åka iväg ifrån kylan ett par veckor, för vintern är inte min grej. ;-)
 
Vi ska bo på ett ställe som heter Bangtao beach, där även min moster och morbror med respektive kommer att befinna sig när vi kommer dit, hur kul som helst!

Såhär ser hotellet och stranden ut:

   

Alltid kul att ha saker att se fram emot, så nu börjar nedräkningen på ca 4 månader.....!!

Ikväll ska vi hem till svärmor och Ingemar på middag, ska bli gott... Första "festfria" helgen på nästan hela sommaren tror jag...och det känns riktigt skönt måste jag säga. Imorgon tänkte jag ha en riktig pyssel- och städ-dag här hemma.....

Ha en bra lördagkväll!


iPhone 4

Efter tre veckors väntan så kom min iphone 4 idag, gött! Just nu är det mest C som sitter och grejar med den och fixar lite. Känns som att det kommer ta ett tag innan man lär sig allt...?! :)



Ikväll har vi en lugn och mysig hemmakväll, har käkat lite tacos och godis och tittat på tv. Tycker att det är rätt dåligt på tv nu annars, längtar tills det börjar lite bra program igen....Solsidan t.ex. !!! =)

Fick inte jobba extra imorgon, det var bara inringare som blev insatta, men känns rätt skönt att man kan sova ut istället. Blir väl lite pysslande här hemma också kanske.....

Ha det bäst!!!


Mat inlägg! ;-)

Grillkväll hos mamma och Tolle igårkväll:

  



Nu ikväll har jag varit ute och käkat mat på Café & bar med några av girlsen. Ameli åker snart tillbaka till Karlstad för att plugga igen, så vi ville hitta på något trevligt innan dess. =) Åt oxfilé toast som var riktigt gott! Hade med mig kameran, men blev tyvärr aldrig att jag tog något kort.

Imorgon är det äntligen fredag och sedan är det helg, om jag inte ska jobba extra på lördag som jag sagt att jag kan göra. Har inga planer för helgen, och det känns verkligen SKÖNT! Det har varit något varje helg hela sommaren så ska bli riktigt gött att bara ta det som det kommer. 
 


Då var byrån klar....!

Idag låg knopparna som jag beställde i brevlådan, det tog bara två dagar att få dem, sånt gillas! Satte på dem på byrån med en gång och såhär blev det:

före                                                                            efter

 

Såhär ser knopparna ut:





De små träbokstäverna "Vi två" och ljuslyktan köpte jag när vi var på Mio i Skövde för ett tag sedan och de stora bokstäverna "C" & "J" har jag köpt på EM.



Idag skiner solen ute för en gång skull, har ju inte varit det bästa sommarvädret de senaste veckorna. Ikväll ska vi ta vara på solen och åka till mamma och Tolle och grilla, ska bli mysigt....

Ha det bäst!!!


Knoppar & väggord

Nu har jag beställt knoppar till byrån som jag målade om förra veckan. Blev inte några av dem jag la ut på bild här på bloggen, utan några andra som jag hittade idag på www.inreda.com
Hade lite beslutsångest, men får hoppas att det blir bra med dessa...
De dyker nog ner i brevlådan om ett par dagar, så då ska jag visa.

Beställde även ett väggord till sovrummet förut, väggord kan man väl aldrig få för många av? ;-) Det blev samma mening som vi hade över soffan i lägenheten, men med en annan textstil..... "Amor vincit omnia" (Kärleken övervinner allt)
 
Rekommenderar sidan www.stilcompaniet.se om man vill ha ett väggord. Där kan man välja bland massa olika textstilar, storlekar, färger och vilken text man vill ha.

På tal om väggord, så har jag nog inte lagt upp någon bild på fotoväggen sedan jag blev klar med den. Sist jag visade den var nästan alla ramar tomma om jag inte minns fel. Ser lite roligare ut nu..... :








Taklampa

Denna lampa funderar jag på att köpa till sovrummet när lönen kommer... Vi har ju inte fått upp någon lampa där än och tror att den skulle kunna passa in. Den heter Inez och säljs på MIO för 1290:-

 




26-årsfest...

Igår var vi hembjudna till Miche på 26-årsfest. När vi kom dit bjöd han på grillat ute på gården, riktigt gott! Sedan fortsatte partajjet inne i lägenheten. Hade en rolig kväll och det kändes idag, har inte orkat göra många knop kan jag säga......

   

Imorgon ska det jobbas och det tar emot ganska mycket, vill vara hemma och greja! Har inte jobbat en söndag sedan slutet av maj, men det ska väl gå......

 


Lampor


Nu har vi äntligen fått upp några lampor över köksbänken, mycket roligare än att ha massa kablar som sticker ut... =)









Vilgot

Idag har jag umgåtts med min barndomskompis Ellen och hennes lille Vilgot. Hade inte träffat den lille på 4 månader så han hade allt blivit lite större sedan sist, riktigt söt och go!
Blev först en promenad genom stan och sedan lite fika här hemma, en mysig och trevlig eftermiddag... =)



Har inte hunnit göra så mycket mer idag...Man tror att man ska hinna göra så mycket när man slutar jobbet klockan två, men det gör man inte...Ibland skulle jag vilja att dygnet hade några fler timmar!

Nu: Läggdags!




Fasadsiffra & smycken....

Idag har vi fått upp våran 5:a som vi köpte på "Elin´s" häromveckan....

 

Jag är ganska bra på att köpa örhängen, så har ju samlat på mig en hel del och alla har legat i en enda stor röra i byrån. Ofta som man bara hittar det ena osv, men det problemet är löst nu! När vi var på Ikea för ett tag sedan så köpte jag dessa stålvajrar.....:



Nu ska jag bara komma på någon lösning till mina armband också. Fick även upp några krokar för halsbanden idag, men behöver sätta upp några fler....



Någon dag när jag har lite bättre ordning i garderoben ska jag fota och visa hur den ser ut....... ;-)



Byrå

Har ett tag funderat på att måla om byrån som vi har i sovrummet, så idag fick det bli en sväng till färghallen för att köpa lite färg. Målade ett lager, så får väl se när det har torkat om det räcker eller om jag måste måla igen. Tänkte även byta ut knopparna, men frågan är till vad...? tror att jag vill ha något som går i silver i alla fall. Har tittat runt lite på nätet, men orkar inte bestämma mig idag, så det får bli imorgon istället...

 

Lite olika alternativ på knoppar:

     


Känns kul att börja pyssla lite med hemmet igen, har verkligen inte hänt mycket på den fronten den senaste tiden, men nu kanske det kan börja hända lite grejer igen.... =)



Innemysar-dag....

Idag är det en riktig innemysar-dag, C spelar x-box och jag surfar runt på nätet. Vi var en sväng i Skara tidigare idag, där hittade vi spotlights som vi ska sätta över köksbänken...på tiden att vi får upp något där, ser inte så kul ut nu när det sticker ut massa kablar...
Efter Skara åkte vi hem och gjorde tacogratäng och nu blir det nog soffan resten av denna söndag.

Hade en rolig kväll med tjejerna igår...här kommer lite bilder:

   

Nu ska jag kolla lite heminredningssidor...alltid kul med inspiration!!! =)


Lördag

Igår satt vi ett gäng hemma hos Jörgen och hade ost,kex & vin-kväll. Vi hade tänkt att spela spel också, men vi hade så trevligt att tiden bara flög iväg. =)

 

Idag sov vi länge och det var riktigt skönt efter att man gått upp kl fem varje morgon. Det är ju riktigt gött väder ute, så jag och C gick och satte oss på Troja och åt mat och tog en kall öl förut.

 

Snart ska jag fixa ordning mig för kvällen.... Ska hem till Anna på lite festligheter och senare blir det väl utgång antar jag...

Ha en bra kväll!!!!!



Larm

Idag har vi haft säkerhetsbolaget här hemma, så nu har vi larm på huset. Det händer ju ganska ofta att man hör om villainbrott, så vi tyckte att det var lika bra att slå till. Det ingick många bra saker i det vi beställde, bl.a. ett överfallsalarm, så nu kan vi känna oss trygga... ;-)



Idag blev det grillat till kvällsmat... riktigt gott! Får passa på att grilla mycket nu innan hösten är här......



Nu: FILM!!




I´m back!

Nu har det varit väldigt dåligt på blogg-fronten den senaste veckan, har haft fullt upp med både det ena och det andra. I lördags var det bröllop, min mamma och hennes Torbjörn gifte sig, så det var bl.a. inför det jag hade lite att greja med....

Blev verkligen ett jättelyckat bröllop och fest, hade hur kul som helst och mamma å Torbjörn var sååå fina! =)


        

Igår var jag på räkfrossa med några av girlsen...det var riktigt gott! Kul att hitta på något även på vardagskvällar, fast man börjat jobba nu.

Ameli tog ett kort på mig och Anna, ser ut som vi käkat ganska mycket, men vi var faktiskt några fler.... ;-)



Ska nog försöka greja lite här hemma nu, man blir riktigt seg när man kommer hem från jobbet och sätter sig i soffan, svårt att ta tag i något.....





RSS 2.0