Till barnrummet...

Fina saker som gärna får flytta in i Wilmer´s framtida rum:






Med tanke på att jag aldrig har inrett ett barnrum tidigare så ser jag fram emot det riktigt mycket. Jag har redan tjuvstartat med att köpa några saker, som jag ska visa bilder på någon annan dag.



Första advent

Första advent idag och julstämningen börjar infinna sig sakta men säkert här hemma. Precis som förra året tror jag att julen ska gå i vitt och silver även denna gång....


Hoppas att ni får en mysig kväll! För min del blir det glögg, en bra film och mys med mina godingar.


Helg!

Denna dag har precis som alla andra dagar bara sprungit iväg. Sedan vår lilla prins kom till världen så känns det som att dagarna går dubbelt så fort ungefär. =)

Förutom en liten sväng på stan i förmiddags har vi haft besök av goa vänner denna fredag och nu är det myskväll för hela slanten som gäller.


Under helgen får vi ännu mer besök och lite tid ska även läggas på att göra det fint inför första advent. Kan inte fatta att det är julafton om fyra veckor, vart tog detta året vägen? Väldigt mysigt ska det bli i alla fall... <3


Onsdag...

Här har det bakats både bullar och fantomenkaka idag, så nu har fikaförrådet laddats på nytt. =)
Igår hade vi besök av Ellen och hennes lille Vilgot. De här fina presenterna fick våran lille goding. TACK! <3


Vi började skriva i Boken om mig redan igår. Den är mycket roligare än de likvärdiga böcker som fanns att köpa när man själv var liten, så den rekommenderas! =)


Framsteg...

Nu äntligen har vi kommit fram till den punkten i allrummet som jag väntat på ett tag, nämligen möbleringen. Efter att den sista listen kom upp så dröjde det inte länge innan jag slängde fram kuddar, gardiner, matta och lampor. ;-)

Bjuder på en bild så länge:



Söndag

Här startar vi denna söndag med mys och en lång sovmorgon innan det är dags för middag hemma hos svärmor.

 

Tiden räckte inte till riktigt igår för att hinna greja här hemma, men när vi kommer hem i eftermiddag ska vi göra ett försök....

Hoppas att ni får en riktigt härlig söndag!


Arbetshörnan...

Efter att en hylla har kommit upp på väggen och en lampa hamnat på skrivbordet, ser vår lilla arbetshörna nu ut såhär:

Både hyllan och lampan inhandlades på vårt senaste Ikeabesök...



Besök

En härlig torsdag med mycket mys och fikabesök av tre fina vänner....



Lille W fick jättefina presenter även denna dag, tusen tack! <3

 

 

Imorgon är det fredag och en ny helg väntar. Förutom lite besök så ska vi försöka att lägga lite tid på att fixa här hemma. Vi har ju både möbler och diverse prylar som väntar på att få åka fram i allrummet på övervåningen. =)


Presenter

Wilmer har fått jättemånga fina presenter sedan vi kom hem. =)

Ett babygym av morbror Jimmi:



En hel låda full med presenter av mormor och morfar:

 
 

Kläder och en söt liten nalle av faster Bella med familj:



Vi har haft det ganska lugnt på besöksfronten sedan vi kom hem, förutom våra familjer. Det har varit lite rörigt här med ikealådor och lite annat som inte hann fixas innan vi åkte till bb plus att vi inte har varit allt för pigga, men nu börjar det bli lite mer ordning och reda med allt. =)

I förmiddags fick vi besök av Lena och söta Arwen och av dem fick vi också jättefina presenter:



Fick även en present av Lena´s föräldrar, supersöta kläder som W kan ha när han ska vara lite extra fin. =)



Tack så mycket allihop! <3




Bakning...

Dagarna bara springer iväg här. Det märks att man inte har lika mycket tid över som tidigare kan jag säga. =) Blöjor ska bytas, det ska matas och fixas med massa annat. I eftermiddags när W sov passade jag på att baka lite, så nu har vi kärleksmums och kladdkaka med toscatäcke som väntar på att ätas upp av kommande besök.
Hade även tänkt att baka bullar, men det får bli imorgon eller på torsdag.

 




Klädskåp

När vi låg på bb fick vi hem Ikea-leveransen med de möbler som jag beställde för ett par veckor sedan. Min plan var att vi skulle få klart det mesta innan bebben tittade ut, men riktigt så blev det ju inte. ;-)
 
Igår satte C ihop klädskåpet till hallen och nu står det på sin plats. Det såg så rörigt ut tidigare när alla jackor och skor syndes, så nu är jag nöjd! =) 



Hjärtat som jag hängt på skåpet ska nog sättas upp på väggen istället, men har inte bestämt vart det blir än.





Fars dag

Idag firar vi världens bästa pappa på fars dag, nämligen Wilmers pappa! =)

Presenter, blommor och passande strumpor för dagen på lilleman.







Beräknad födelse för våran lilla krabat var idag den 13:e, men det blev åtta dagar tidigare....perfekt tajming för att C skulle få fira sin första Fars dag. =)


En prins...

Här sover våran lilla gosse som en prins i korgen som hans mormor kom förbi med idag.. <3



Första natten här hemma gick bra, men det blev inte många timmars sömn. Lilleman verkar än så länge vara en liten nattuggla, så man borde passa på att sova själv på dagen när han gör det. Dock är det ju så mycket annat man vill passa på att göra just då. =)


Nu är vi tre <3

Nu har vi kommit hem med våran älskade son, som kom till världen i lördags den 5/11 kl.22.32.
Vi var så säkra på att jag skulle gå över tiden, så det var en liten chock när vattnet gick på fredagen, en halvtimma efter att jag skrev det senaste inlägget här i bloggen. =)

Det var ett långt och smärtsamt dygn innan han kom ut, men nu njuter vi för fullt och känner oss oerhört lyckliga över våran nya familjemedlem. Den kärlek man känner från första sekund är verkligen obeskrivlig och man kan inte släppa blicken från den lilla krabaten. Det är inte helt bestämt, men till 99 % så ska han heta Wilmer. Tycker att det är så svårt med pojknamn, men Wilmer är ett namn jag tyckt om länge. =) 

 


Äntligen fredag!

Vi har haft några uppbokade fredagkvällar den senaste tiden, men idag är det hemmakväll som gäller. Ljusen är tända och maten är snart klar. På menyn denna afton står det späckad fläskfilé med ört-philadelphia och soltorkade tomater till bakad potatis och en god röra.



Hoppas att ni får en riktigt härlig avslutning på denna fredag! =)


Före- och efterbilder på stolen

För ett tag sedan la jag ut en bild på stolen som ska stå vid skrivbordet:



Vi sprayade den vit och jag köpte ett nytt tyg till sitsen. Först hade jag tänkt att ge mig på att klä om den själv, men efter att ha kollat med en tapetserare vad det skulle kosta att lämna in den, så var det helt klart värt pengarna för att det skulle bli så bra som möjligt.

Nu ser den ut såhär:

 


" All is pretty "

Sådär, nu har Andy Warhol-tavlan kommit upp på väggen:


Provade att ställa det nymålade pelarbordet vid soffan, men det ska nog få flytta upp till övervåningen istället. Vi sitter ganska ofta och äter vid tv:n och då är det bättre med det bordet vi brukar ha, som är både lägre och större.


RSS 2.0