Vann Spa

Ett mysigt och roligt dygn på Vann spa hade vi i helgen tillsammans med hela min familj. Badade, bastade, åt och drack gott och avslutade lördagkvällen med biljardturnering.
Tack mamma och T för en superfin julklapp! ♥
 
 
 

Fjäril

Fjärilstavlor från danska Hagedornhagen kan man se i många hem nuförtiden. Nu har även en hamnat hos oss och den fick sin plats i allrummet på övervåningen.
 
Om det är någon mer som är sugen på att beställa en likadan eller något annat fint så tycker jag att ni ska ta er en titt på Louise interiör.
 
 
 
 
 

Bakväder

Av någon anledning blir jag alltid lite extra sugen på att baka när vädret är grått och trist och det är jag nog inte ensam om.
 
Kakförrådet har precis laddats med syltkakor och fantomenkakor!
 
 
 
 
 

Tapetsering...

Ett par våder kvar, sedan är tapetseringen klar på lilla toan.
Förhoppningsvis har vi fått upp lister och lagt in golvet innan denna vecka är slut, det är målet i alla fall.
 
Det blev Sanderson tapeten som vi fastnade för från början.....
 
 
 
 
 

Lilla toan....

Nu börjar det hända grejer på projekt Liten toalett. I fredags åkte vi iväg till Ikea och köpte kommod och golv och idag har taket och bröstpanelen målats. Nästa steg blir tapetsering och golvläggning.
 
Det går åt rätt håll och snart har vi hela två toaletter här hemma! ;-)
 
 
 
 

Fikavecka

Hoppas att ni har en härlig vecka!
 
Här har vi kört en riktig fikavecka med goa vänner varje dag.
Man får verkligen passa på att umgås med sina nära och kära nu, för veckorna springer iväg och snart väntas det heltid på jobbet för min del.
 
 
Igår hade vi barndomsvännen Ellen här på mysig frukost och om en liten stund kommer Sofia och Frida hit på nybakad blåbärspaj med vaniljvisp.
 
Nu ska jag gå upp till prinsens rum och se om han kanske har vaknat... ♥
 
 
Ha det gott!
 
 
 
 
 
 
 

Grillspett

Nästan så man får sommarkänslor när man sitter på altanen soliga dagar som denna söndag. Andra grillningen för i år är avklarad och idag stod det grillspett på menyn!
 
 
 C gjorde mat till ett helt kompani, så jag vet nog redan nu vad det blir till middag imorgon... ;-)
 
Hoppas att ni har haft en härlig helg!
 
 
 
 

Sommaroutfit

Nu längtar vi efter sommar och värme! Wilmer fick prova en av sina sommaroutfits igår och gå in sina nya röda Converse. Det sprangs runt för fullt här i vardagsrummet. ;-)
 
 
 
På tal om kläder så var jag på ett Pomp de lux party tidigare ikväll. Det fanns verkligen massor av fina kläder, framför allt till små tjejer. Fast det blev allt några plagg beställda till W i alla fall som jag ser fram emot att få.
 
 
 

Påsk

Dagarna bara springer iväg och nu är snart påsken slut för den här gången.
God påskmat har ätits, vi har varit ute i solen, umgåtts med nära och kära, varit på fest med vänner och Wilmer har haft besök av påskharen.
Hoppas att ni har haft det minst lika bra som vi! =)
 
 
 
 
 

RSS 2.0