Helgen..

Myskväll med C och W i fredags, besök av brorsan och fest med tjejgänget igår, det är lite av det jag har gjort den här helgen som verkligen sprang iväg. Imorgon kickar vi igång oktober månad med att träffa mammagänget hemma hos Elin och självklart blir det innebandy på kvällen, veckans höjdpunkt! ;-)
 
Hoppas att ni haft en underbar helg och är laddade för en ny vecka!
 
 
Sandra, Lisa och Frida
 
Jag, Sofia och Lisa
 
 

Middagstips

Lagade veckans första rätt ur Lina´s matkasse tills Christian kom hem på lunchen förut.
Penne al pollo med soltorkade tomater, mums vad gott det var! Både jag och C tyckte att det var en av de bättre rätterna som vi har ätit ur matkassen.
 
Om ni har idétorka på vad ni ska laga för middag denna gråa tisdag, så får ni receptet här....
 
 
Lilleman ligger och sover just nu, så jag ska passa på att leta lite inspiration till vår framsida. Snart är det nämligen dags att beställa dekorationssten.
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
 
 
 
 

Måndag

En bra start på veckan med massor av sol!
Hösten är inte så dum den heller när den visar sig från sin bästa sida.
 
 
Efter långpromenad och en svettig innebandyträning med alla goa mammor känns benen ganska möra just nu, men ack så skönt. =)
 
Hoppas att ni haft en bra måndag!
 
 
 

Lördag

Fikabesök av en gullig vän, frisörbesök och fest på kvällen, igår var det fullt upp från morgon till kväll.
 
Idag har det slappats inomhus hela dagen då vi varit ganska sega och nu ikväll har jag och lillprinsen haft myskväll, medan pappan i huset varit på bowlingfest.
 
Nu blir det sängen, för klockan sju imorgon ska det jobbas och slitas... ;-)
 
Slängde ihop en paj med jordgubbar, hallon och blåbär.....
 
Jag, Catti, Malin och Annelie
 
♥♥♥
 
På festen bjöds det på räkor, mums!
 
Myskväll med min goding...
 
 

Torsdag

Promenad, shoppingrunda, fika x 2, tvättning och städning - Det var den torsdagen det. Nu blir det strax sängen, så man är utvilad imorgon då det också står en hel del på schemat.
 
På kvällen ska vi iväg på fest och på söndag jobbar jag, så anar att helgen kommer gå ganska snabbt.
I fall det inte hinns med något blogginlägg imorgon, så passar jag på redan nu att önska er en riktigt
 Trevlig helg! =)
 
 Det finns mycket att titta på när man är ute på promenad... ;-)
 

Cult design för små...

Häromdagen utökade jag Wilmer´s rum med ännu en pryl ur Cult design serien.
 
Sparbössan och nappboxen fick han redan när han låg i magen, då mina goa vänner överraskade mig med en babyshower. Ljuslyktan fick han av kompisarna Malin och Maria efter att han hade kommit till världen och nu köpte jag blomkrukan...
 
 
Det fattas bara en hylla att ställa sakerna på, det är ju inte riktigt meningen att de ska stå på golvet. ;-) 
Det har varit och är ganska fullt upp med utomhusfix för tillfället, men snart hoppas jag att vi ska få lite tid till att fixa ordning i lillemans rum. En tripp till Ikea hoppas jag att det blir inom en snar framtid!
 
 
 
 

Tisdag

Regn den ena stunden och sol den andra. Idag har det blivit dåligt med promenader, men däremot har det fikats och babblats en hel del. Inte så dumt det heller! ;-) Först en stund på stan med mammagänget och kidsen och därefter hängde jag och lilleman ett par timmar hemma hos söta Sofia. ♥
 

Lasse och Wilmer på upptäcktsfärd i Kopparporten....
 

W visar Sofia var lampan är någonstans... :)
 
 
 

Härlig dag

Igår regn och rusk, idag strålande solsken! Att kunna fika utomhus fortfarande känns inte dumt alls, hoppas att det blir fler dagar som denna innan hösten/vintern är här på riktigt...
 
 
Hoppas att även ni har haft en härlig dag. Nu ska det kikas på tv en stund innan det är läggdags, imorgon ska jag hoppa in och jobba extra!
 
 
 
 

Tända ljus...

Vad tidigt det blir mörkt om kvällarna nu, det märks verkligen att hösten är här.
Inte så dumt med mörker heller tycker jag, då kan man mysa till det med tända ljus.
 
Här hemma råder det verkligen ingen brist på ljuslyktor, men jag kunde inte motstå dessa skönheter när jag sprang på dem i Skövde igår...
 
 
Nu blir det alldeles strax sängen för min del. Ögonen går nästan i kors här och dessutom ringer klockan 05.00 imorgon, jobb står på schemat...
 
Passar på att önska er en trevlig helg redan nu!
 
 
 
 

Markiser

Från och med idag behöver vi inte ha rullgardinen nerdragen när det tittas på tv en solig dag. Nu har vi markiser på huset! =)
 

 
 

Fullspäckad tisdag...

En fullspäckad dag går verkligen fort! Idag har vi varit ute på promenad, träffat mammagänget med barn hemma hos Tanja och Bella, lekt en stund här hemma och fikat på stan med goa Emelie.
 
Nu ska det kollas bloggar och inredningsinspiration, jag är sugen på att pyssla lite med hemmet nu när hösten är här. Vi får se vad jag kommer på för projekt! ;-)
 



 
 
 

Innebandy

 
Inte den bästa bilden kanske, men här kan man se vad mammagänget har för sig på måndagkvällar nuförtiden.
 
Snacka om att förena nytta med nöje. Riktigt svettigt och jobbigt, men så otroligt kul! Ser redan fram emot nästa måndag. ;-)
 

Sara, Catti, Sara och Moa
 
 
 
 

Höstfint

Vart denna lördag tog vägen vet jag knappt. Vi har i alla fall hunnit att greja med lite av varje här hemma, varit en runda i ett par affärer, fikat hemma hos Christians syster och familj och nu ikväll käkat hämtmat och gjort minsta möjliga....
 
Planterade lite höstfint ute på trappan i förmiddags:
 
 
Om sex timmar ringer väckarklockan, så nu är det sängen som gäller för min del. Imorgon står det jobb på schemat!
 
 
 
 
 

Myskväll

Regnet smattrar på rutan, lilleman ligger och sover, ljusen är tända, mysbyxorna är på och vi mumsar på chips, grönsaker och dipp. Varför inte tjuvstarta helgen redan på torsdagkvällen? =)
 
 
 
 
 

10 månader


5 September idag, vilket innebär att det bara är två månader kvar tills vi har 1-årskalas här hemma. Herre gud, vart tar tiden vägen?! Innan man vet ordet av det, så börjar han väl första klass ;-)
 
 
Efter en rejäl långpromenad med kompisen Sofia nu ikväll, så känner jag mig en aning trött i benen, därför blir det nu soffläge resten av denna onsdag...
 
 
 
 

Balkong och staket

 
Här har det hänt grejer medan jag har varit på jobbet idag. Blev riktigt överraskad när jag kom hem förut och fick se att vi hade en riktig balkong att gå ut på. Dessutom hade en bit av staketet kommit upp.
 
Jag känner mig jättenöjd över valet av både staket och utseende på balkongen, än så länge ser det ut att bli precis som bilden jag haft i huvudet. =)
 
 
 
(Staketstolparna ska givetvis kortas av en bit så småningom)
 
 
Fortsättning följer...
 
 

1 september

 
Sedan i onsdags har det fikats med barndomsvännerna, vi har varit på öppna förskolan, det har ätits middag tillsammans med gänget från högskoletiden, igår förmiddag jobbade jag och idag har vi passat på och varit utomhus i det fina vädret så mycket som möjligt. Det har med andra ord varit ganska fullt upp här.
 
Medan C grejade med staketstolpar i eftermiddags, tog jag och lillen en långpromenad i solen...
 
 
Hoppas att ni haft en härlig lördag, nu måste jag verkligen sova för imorgon ska jag hoppa in och jobba extra. Börjar redan 06.30!
 
 
 

RSS 2.0