Bakdag

Nu har jag laddat fikaförrådet inför lördagens 1-årskalas!
Fantomenkakor, chokladsnittar och havrekakor med kolakräm fick det bli. Imorgon ska det handlas, fixas och blåsas upp ballonger, sedan ska vi nog vara laddade för att fira vår lille kille med våra familjer på lördag.
 
 
Känner mig helt slut här, så nu ska det bara spanas på några bloggar innan sängen kallar. Det tar tydligen på krafterna att baka.... ;-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Oj redan ett år sedan kotten kom ut,
konstigt att man själv inte blir äldre ;)

Hoppas kalaset blir lyckat imorgon men det tror jag säkert. Fikat ser ljuvligt ut =)

Kram & trevlig helg

Svar: Ja, det har verkligen gått sjukt fort det här året! Precis, själv slutade man ju fylla år runt 25 där någonstans ;-)
Tack, får hoppas att lillens första kalas blir trevligt. =)

Trevlig helg på dig också, Kram
Jessica

2012-11-02 @ 07:54:03
URL: http://trainingbysandy.blogspot.com
Postat av: Madeleine

Hej! Ville bara säga att ni har ett helt otroligt fint hus! Jag undrar lite bara vad det är för kök ni har och vart har ni köpt dom snygga stolarna och bordet i köket? Kul och inspirerande att läsa din blogg!

Svar: Hej! Tack så jättemycket och vad roligt att du läser min blogg. =) Vi har ett Ikea kök, men just detta har utgått ur sortimentet. Dock tror jag att de har ett nu som påminner väldigt mycket om detta.
Stolarna finns på Mio och de är verkligen hur sköna som helst, lite fåtölj känsla sådär. =) Bordet hittade vi på Svenska hem.
Ha det så bra!
Jessica

2012-11-02 @ 23:20:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0