Blåbärspaj

Nu har det bakats blåbärspaj som det ska mumsas på ikväll. C festar till det med grabbarna denna afton, så strax ska jag och Wilmer bege oss iväg till svägerskan Bella för att äta lite god mat och umgås. Ikväll börjar ju Let´s dance igen också, så det kanske man skulle titta på.

Hoppas att ni får en superbra kväll vad ni nu ska hitta på! :)




Kommentarer
Postat av: jenny

Så fin den såg ut & god gillar blåbärspaj :) Låter mysigt, ska du kika på lets dance ikväll eller? Såg han marcus schenkenberg på arlanda förra helgen, man ser att han väl vet att han ser bra ut om man säger så men det gör han ju iof kunde knappt med att kolla på honom.

Ja usch ja det är fruktansvärt en mardröm, som jag tänkte på igår morses att detta har man ju sett fram emot så i sommar att man ska få lära kännanya små under sen bara borta :/ men hon är ju ändå ung så det finns ju fler chanser men just nu är det ju bara mörkt för dom usch önskar man inte ens sin ovän.

Jaja nu blir det att greja lite här hemma, får snart besök av moster med familj. trevlig kväll nu!

2012-03-30 @ 18:36:43
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Sara

Oj vad mumsigt! Hoppas ni fick en mysig kväll tillsammans med Bella. Sist jag pratade med henne uttryckte jag min beundran över ditt enorma bakengagemang. Hon svarade mig med "Hon är ju mammaledig" vilket fick mig att tänka på när jag var mammaledig; jag bakade inte en enda gång då... he he.



Om du vill ha tips på bra förvaring till W´s rum så kan jag varmt rekommendera Ikeas "Trofast". Till och börja med. Du kommer på allteftersom hur ni vill ha d till W, det som passar just er.



Självklart blir han en brudmagnet, snygga föräldrar och d kan bara gå åt ett håll.



Kramar!

2012-03-30 @ 22:14:00
URL: http://casalott.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0