Album

Här har det klippts och klistrats en stund idag. Jag har äntligen tagit tag i att göra ett album med massor av foton från vår husrenovering, vilket jag haft i tankarna hur länge som helst. Nu sitter i alla fall några bilder inklistrade, så då är det väl bara att fortsätta. :)  Hoppas att ni haft en bra dag. Redan torsdag imorgon igen, så snart HELG!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Det är skoj när man väl sitter och kollar i dom där albumena, men vägen dit kan vara lite lång, blir ju en hel del kort som man ska sortara in.

Jag har inte satt in kort i album sen typ 8 år tillbaka,kanske mer flrutom till "mina" gullungar Mira och Mella som jag har gjort årsalbum till så jag ligger liiiite efter =)

Men jag skulle gärna vilja ha en massa album som man kan ta fram sen och kika på, inte alls samma känlsa att kolla på datorn utan vill ha det som mamma hade det men frågan är bara om man kommer dit?!

Eller så får man helt enkelt börja från nu, bättre än inget =)Redan torsdag idag, härligt !!

2012-03-29 @ 08:08:10
URL: http://mittnuochjag.blogspot.com
Postat av: ANNA

Det där borde jag också ta tag i! Grejen är ju att man har FÖR många bilder att gå igenom och välja ut från...blir trött bara jag tänker på det haha. Men det är verkligen jätte roligt att kolla tillbaka i album.

Ha en bra dag! Kram

2012-03-29 @ 09:24:43
URL: http://aazl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0