Promenad

En lång och härlig promenad tillsammans med barndomsvännen Lena och lilla Arwen inledde denna tisdag. Lagom till att det blev regn och blåst, var det dags att gå in och få fikabesök av min faster med man.
En bra dag, som nu avslutas med tv och Agnetas nyårskarameller. =)


Kommentarer
Postat av: Carin

Mysigt med långpromenad. Jag är riktigt sugen på att börja träna så jag ringde min barnmorska idag och fråga när man "fick" börja träna. Tyvärr sa hon att hon rekomendera att vänta tills vi gjort efterkontrollen så jag får nöja mej med promenader så länge.. Måste fråga om du och Wilmer har varit på någon träff på öppna förskolorna?

Kramar

2012-01-03 @ 20:09:03
Postat av: Sara

Det är skönt att komma ut och gå och bra för killarna! :)

Vi kollar också på Agnetas nyårkarameller! Det är ett måste!

Hoppas ni hade en bra nyårsafton!

2012-01-03 @ 20:18:22
URL: http://saraorrben.blogg.se/
Postat av: Jessica

Carin: Ja, det var allt skönt att komma ut och röra på sig lite..det kändes verkligen i benen efter att ha varit en soffpotatis ett bra tag. ;-) Ja, tyvärr får man ju inte träna allt för hårt..egentligen inte ens första halvåret, men det är väl olika. Nej, har faktiskt inte kommit iväg till någon öppna förskola än. har du? Det är väl lite olika tider och dagar beroende på ålder har jag för mig...Fick ett papper med tider när vi var på socialen och skrev på faderskapet, men vet inte riktigt vart jag la det....

2012-01-03 @ 23:00:41
Postat av: Carin

Oj, det visste jag faktiskt inte att man helst skulle vänta ett halvår. Så länge vete sjutton om jag orkar vänta. Vi va på socialen igår och då fick vi också ett papper om öppna förskolorna. Tänkte jag skulle komma iväg någon gång lite längre fram. Då kanske vi stöter på varandra där :) Fina kläder du köpt till Wilmer, gilla skjortan jätte mycket! Kramar!

2012-01-04 @ 22:27:39
Postat av: Jessica

Nej, ett halvår låter väldigt länge oxå tycker jag...någon gång vill man ju kunna komma i form, speciellt så mycket som det fikas nu när man är mammaledig. ;-) haha Och du är väl van vid att röra på dig med fotboll och grejer? Tråkigt att vara ifrån den kan jag tänka mig. Ja, det vore kul att kolla om öppna förskolan är något att ha, det verkar ju som att det är populärt. Vi får väl ta en sväng dit ihop med småkillarna någongång. =) Ja, den där jeansskjortan har jag ryckt i förut, så nu slog jag till. =) Fast fanns inte mindre än storlek 62, så den får ligga i garderoben ett tag till. =)

Kram på dig

2012-01-04 @ 23:13:43
URL: http://jessicajessie.blogg.se/
Postat av: carin

Ja jag spelar ju lite fotboll å man saknar både gemenskapen och träningen. Men lite gött måste jag säga att det är å slippa försäsongen med massa "gristräning". Lagom att komma sen när det börjat bli lite varmare. :) Jag hänger gärna med och kollar om det är något att ha på öppna förskolorna. Jag kan nästan när som så vi kan väl kolla upp tiderna och bestäma någon dag. Vore kul! Ha en jätte bra helg! Kramar!

2012-01-05 @ 23:39:47
Postat av: Jessica

Då har du tajmat det rätt bra med fotbollen ändå då.. =) Hörde att det blir träff med promenad och öppna förskolan på tisdag, ska bli jättekul! Ha en jättebra helg så ses vi snart då. =) kramar

2012-01-06 @ 16:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0