Vit färg...


Det har gått åt många liter vit färg i vårt hus sedan vi köpte det. Idag har ännu en hink öppnats och vi har precis målat klart det första lagret på väggen i Wilmer´s rum, skönt! Nu börjar man se hur slutresultatet kommer att bli.

Snart får jag äntligen inreda rummet med fina detaljer! =) 
 




Kommentarer
Postat av: helena

Godmorgon!



Vet precis vad du talar om ang vitt:-) Här hemma målas det för fullt med vit färg och vilken skillnad det blir. Älskar vitt som gör rummet mycket ljusare och ser större ut.



Wilmers rum kommer bli så fint misstänker jag när allt e på plats:-)



Kram Helena

2012-02-07 @ 07:46:27
URL: http://helenuz.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vitt är fint =)

Håller med om att accentfärger är bättre så det där med pallen hade jag nog oxå gjort.



Fina kläder du shoppat till W !!



Hoppas ni har en bra tisdag !!

Kram

2012-02-07 @ 10:31:12
URL: http://mittnuochjag.blogspot.com
Postat av: jenny

Nej jag tyckte du valde en väldigt snygg & ren tapet, ska bli kul att se hur det blir om du lägger upp det här :) Ja man blir så trött på sånt, ja menar det som irriterar mig mest är att detta är så vanligt & blir så förbannad att det finns tjejer som njuter av att va elak emot andra anonymt hur är man skapad liksom finns inte i min värld så oerhört fegt också. Ja bryr mig väll inte som sagt men detta kan såra andra så mycket just dumma korkade kommentarer. Jaja va bara tvungen att skriva av mig i ett inlägg det retade mig så allmänt. Hoppas du haft en bra dag, själv va jag bortbjuden på middag hos en fd arbetskollega & denna äldre dam är så duktig i köket så fick äta massa gott, kul att få med sig recepten hem & lära sig nya rätter men nu är jag så trött så blir sängen nu & sova för natten.

Ha en fortsatt fin kväll denna tisdag fina du! Just det måste säga att min sambo kollat igenom din blogg & är mycket imponerad av erat arbete med huset han har kollat igenom det & tycker ni har superbra smak, han skulle vilja köpa ett äldre & bygga om också men han är ju ingen snickare & så kunnig tyvärr, är din sambo snickare eller?

2012-02-07 @ 21:14:16
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0