Babyshower

Vilka underbara vänner jag har! Igår när jag kom hem till Frida så var nästan hela kompisgänget där och överraskade mig med en babyshower. Nybakta scones med marmelad och ost, te, cider och jättegoda cupcakes och macarons i härliga färger stod uppdukat när jag kom in i vardagsrummet. Jag fick dessutom superfina presenter, bl.a. en blöjtårta. =)





 



TUSEN TACK mina söta och goa vänner, jag blev verkligen hur glad som helst! =)




 


Kommentarer
Postat av: Sara

Gud vilken rolig överraskning! Du måste blivit väldigt glad! :)

Jo jag haft riktigt ont igår och idag, men det har inte satt igång! Men man blir ju helt tokig när man inte får sova och bara har ont! Men nu ser jag verkligen ett slut på det, man vet ju att man inte går över så länge! Det enda jag är nervös för är att bli igångsatt, det är det enda jag inte vill! Skönt att ni har lite barn runt omkring! En kompis till mig har barn, hon är 1 1/2 så det är ganska skönt! Annars är vi först, nästan alla vi umgås med är singlar så jag får försöka hitta "nya" vänner med barn! Det är väl så att man drar sig till nyblivna mammor! :)

2011-10-15 @ 18:22:51
URL: http://saraorrben.blogg.se/
Postat av: ANNA

JK berättade om Babyshowern, hur gulligt som helst ju! Fina presenter också ser jag :)

2011-10-15 @ 18:55:19
URL: http://aazl.blogg.se/
Postat av: Carin

Gud va roligt med babyshower! :D Dom där blöjtårtorna blir allt mer populära. Vi har tänkt ge Sigge o Anna en när vi åker och hälsar på dom.

Fin barnvagn ni har köpt förresten!

2011-10-16 @ 12:43:21
Postat av: Sara

WOW! Så urgulligt o fantastiskt gjort av dina vänner.



D närmar sig snabbt nu. Är lite smått avund på Er. :) Hur går d med barnrummet? Är nyfiken på ett ännu fantastiskt renoverings-resultat.



Kram!

2011-10-16 @ 14:20:02
URL: http://casalott.se
Postat av: Jessica

Carin: Ja, det var verkligen jättekul att dom ordnade det för mig och visst var blöjtårtan fin! Nu har vi ett litet lager innan den lille kommer, perfekt! =) Vi ska nog åka och hälsa på Sigge och Anna i veckan, har ju inte träffat lille Melker än.

Tack! Har ni oxå skaffat barnvagn och allt annat nu eller har ni något kvar att fixa?



Sara: Ja, verkligen hur gulligt som helst av dem! Ja, nu närmar det sig med stormsteg, vart tog tiden vägen?! =) Det har inte hänt så mycket med barnrummet, det är spackling och slipning som gäller där just nu...men får hoppas att det händer lite mer snart. Nu är ju trappan som sagt färdig iaf. =)



kram

2011-10-17 @ 16:19:37
Postat av: Sofia´s Dressingroom

Åh vad mysigt:) Är det en liten pojk i magen? Kram kram

2011-10-17 @ 21:11:20
URL: http://sofiasdressingroom.blogg.se/
Postat av: Carin

Ja blöjtårtan va jättefin! Det måste va lite tråkigt att plocka isär den när den är så fin:) men som sagt väldigt bra att ha ett litet lager när man väl kommer hem. Det lär ju gå åt en del blöjor framöver.

Vi har allt också köpt en barnvagn, det blev en brio sing tillslut. Vi tyckte det va jätte svårt att välja. Det finns ju så många modeller och märken och i olika prisklasser. Men jag hoppas den blir bra den vi har köpt nu:) Jag tror faktiskt vi har köpt allt annat som man kan tänkas behöva också. Har varit på gekås två gånger och ikea en så det mesta ska nog finnas här hemma nu. Annars får man väl önska sej det i julklapp:) Tänk att man har en liten bebis till jul, jag tycker fortfarande det är lite svårt att fatta! :) Ha det så bra! Kram

2011-10-18 @ 12:12:06
Postat av: Jessica

Ja, den är nästan lite för fin för att plocka isär- =)

En Brio sing blir säkert jättebra, en kompis till mig har en sånn. Ja, riktigt svårt att veta vad man skulle köpa för vagn, kände sig rätt lost när man stod där i affären. Orkade inte kolla på hur många som helst heller för då skulle man ju blivit ännu mer förvirrad, så får hoppas att man är nöjd sen.

Skönt att ni har fixat allt.. så ni har hunnit med Gekås två gånger. Vi var ju där förra helgen och de hade ju ganska mycket till de små så det var bra. Vi ska till Ikea nästa helg, har inte köpt någon spjälsäng än och det kan ju vara bra. =) Ja, det är ju riktigt bra att julafton kommer strax efter, då kanske man har märkt lite mer vad man behöver och så. Tycker oxå att det är svårt att fatta att man ska ha en bebis här snart..i början kommer det väl kännas som att man lånat honom bara.. hehe

Ha det bra du med! Kram

2011-10-18 @ 18:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0