Onsdag...

Här har det bakats både bullar och fantomenkaka idag, så nu har fikaförrådet laddats på nytt. =)
Igår hade vi besök av Ellen och hennes lille Vilgot. De här fina presenterna fick våran lille goding. TACK! <3


Vi började skriva i Boken om mig redan igår. Den är mycket roligare än de likvärdiga böcker som fanns att köpa när man själv var liten, så den rekommenderas! =)


Kommentarer
Postat av: Sara

Oj vad gott det ser ut! Vad flitig du är, trots nybliven mamma. Jag orkade aldrig sånt, fast å andra sidan har jag aldrig tyckt om att baka eller laga mat så d var väl inte så märkligt vid närmare eftertanke.



Jag köpte exakt likasamma bok till Dimitris, som den ni fått i present, men tyvärr har jag "glömt av" att fylla i den. Skulle kanske sätta mig en kväll och få det gjort.



Den är iallafall jättemysigt och passar en tuff kille som er son :)

2011-11-23 @ 22:48:17
URL: http://casalott.se
Postat av: Sofia

Fikat smakade smaskens :) att Christian va en sån hejare på bullar också, det får han göra fler gånger ;)



Er lille kille är ju verkligen toppen! Hoppas vi ses snart igen :)

Puss

2011-11-24 @ 22:12:00
Postat av: carin

Gud va gott det ser ut. Du verkar va en "hejjare" på att baka :) Prata med Sofia igår och hon hade precis varit hos er, hon sa att Wilmer va en riktig lite goding! Vill passa på att säga att ni får det riktigt fint i erat hus också. Hoppas ni får en bra advent! Kramar

2011-11-25 @ 12:33:53
Postat av: jenlen

Jag har bakat en del hel kanelbullar förra veckan & förrförra dels för att min pappa fyllde år & önska sig de för mamma har inte haft tid att baka :) men går ju rätt snabbt & så gott. Fantomenkakan tror jag är en sån som Mia hade med till jobbet igår typ mjuk chokladkaka med kokos över va? Supergott..

Hoppas ni nu får en fin helg söta du.Kramar

2011-11-26 @ 09:26:06
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jessica

Sofia: Ja, han lär allt få baka fler gånger nu när han visade att han klarade det så bra! ;-) Det var jättemysigt att ha dig här och självklart ses vi snart igen vännen. Kramis



Carin: Tack så mycket! =) nu hinner man ju tyvärr inte greja lika mycket med hemmet som tidigare, men som skönt är så är ju snart alla rum renoverade..bara lillemans kvar.

Brukar inte baka så ofta annars, blir bara en simpel kladdkaka då och då..haha Men nu slog jag på stort och provade en ny sort. ;-) Christian fick stå för bullarna och de blev faktiskt riktigt goda fast han aldrig bakat det förut. =)

nu får vi se när eran lilla bebbe vill titta ut då, hoppas det blir snart så du slipper gå över hur länge som helst. =)

Hoppas du får en fin helg! Kramar



2011-11-26 @ 12:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0