Färg...

Idag har C varit och köpt färg och penslar till panelen, så nu är det bara att sätta igång! Det enda som jag efterlyser är lite energi, har varit så himla trött det sista. Får se om det blir någon målning i veckan eller i helgen kanske. Vi ska måla allt med pensel för att få ett så jämnt resultat som möjligt, kommer väl ta ett tag men förhoppningsvis blir det bra när det är färdigt.



Samtidigt som C köpte färg lånade han hem ett golvprov. Vi kan ju tyvärr inte använda det gamla plankgolvet i allrummet och i ett av sovrummen, eftersom vi tagit ner väggar där så det är massa skarvar. I det lilla sovrummet är det dessutom någon slags stenplatta på golvet som går ut från murstocken.

Såhär ser provet ut som han lånade hem:





Jag tycker att det är ganska fint, lite annorlunda... Går ju dock mer åt det grå hållet. Jag vill inte få en för markant skillnad med de vitmålade plankgolven som vi har i två av rummen där uppe, så frågan är om man ska ha ett helt vitt golv istället. Vi får väl helt enkelt titta runt lite mer innan vi bestämmer oss.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0