Äntligen!

Äntligen har jag fått tillbaka min kära dator igen. Har varit utan den i nästan tre veckor, men i eftermiddags åkte jag och hämtade den. Det verkar som att de flesta fotona finns kvar och framförallt de viktigaste på bl.a. husrenoveringen ....phu!!Efter att jag hade hämtat datorn åkte jag vidare till "Frida´s hem" för att hämta min Kartell-lampa, som jag beställde förra veckan. Har inte packat upp den än, blir nog imorgon när jag köpt glödlampor.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Ett tips köp dig en extern hård disk som du kopplar in till datorn med usb, räker att du har den inkopplad bara när du för över bilder. Så kan du ha bilderna på både den och datorn... Det har jag för fy fasen om bilderna skulle försvinna!! Skickar med en länk till den jag har, fast min är en äldre variant :)Värt varje krona. Hoppas allt är bra annars, Kram Kramhttp://www.elgiganten.se/product/datortillbehor/lagring/harddisk/IOMEGA1TB/iomega-extern-harddisk-1tb

2010-11-10 @ 18:27:18
URL: http://www.soffiiphone.wordpress.com
Postat av: jessie

Tack, ska kolla upp länken med en gång! =) C ska ha en extern hårddisk någonstans...tänkte senast några dagar innan datorn la av, att jag måste föra över korten...men så blir det inte av.Nu har jag lärt mig en läxa i alla fall.. =)

Här är läget bara fint! Hoppas det är bra med dig med... kramis

2010-11-11 @ 19:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0