Snart dags att välja färg...

Efter jobbet idag åkte vi till färgbutiken för att titta på husfärger. Även fast vi vet på´t ungefär vilken färg vi vill ha, så finns det ju fortfarande en hel del nyanser att välja mellan. Från början var vi inställda på att måla huset vitt med gråa knutar, sedan funderade vi lite på att ha det helvitt och nu det senaste är det väldigt ljus grå med vita knutar som gäller. Inte lätt alltså! Det ligger ett hus i vårt kvarter som har den gråa nyansen som vi kan tänka oss, så vi får helt enkelt ta reda på vilken färg dom har..... ;-)

Lånade hem några prover idag i alla fall................. :



Den näst längst till vänster liknar nyansen som vi tänkt oss bäst tror jag.... men det återstår att se. Vi har några veckor till på oss att fundera som tur är, målarna har lite andra jobb att fixa innan det blir vår tur.


 


Kommentarer
Postat av: Lena o Sverre

Vad kul att byta färg på huset! Det kommer göra mycket.... Våra grannar har helvitt o det är inte alls nöjda :-( Bländande säger de...o så blir det smutsigt. JAg röstar på grått med vita knutar :-) Nu är vårat hus snart nymålat, det står o målar just nu! kram vi ses till helgen!

2010-05-25 @ 10:27:06
Postat av: jessie

Ja, förhoppningsvis så kommer det göra en hel del med lite ny färg! =) Nej, vitt är nog inte så bra i längden...pga smuts och så, nästan helt säker på att det blir ljusgrått nu!

Ska bli kul att se erat fina nymålade hus och altan på lördag! =)

kram

2010-05-25 @ 18:05:42
Postat av: Sofia

Färgen på huset kommer göra jätte stor skillnad, gud va fint det kommer bli:) Jag röstar för vitt och grått oxå!

Kram

2010-05-25 @ 20:09:32
URL: http://www.soffiiphone.wordpress.com
Postat av: jessie

ja, jag längtar riktigt nu tills det ska målas, ser så himla tråkigt ut på utsidan nu.. =) Det får helt enkelt bli ljusgrått å vitt!=)

kram på dig Sofia

2010-05-26 @ 19:04:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0