Rivning av förråd & skjul...

Igår och idag när det har varit fint väder har vi grejat en hel del ute.
Vi började med att rensa ur förrådet som är mellan garaget och huset, eftersom vi måste riva ner det innan huset ska målas. Det tog sitt lilla tag och det blev några lass till värmeverket...

   

Idag har C och Ingemar rest upp en ställning på baksidan av huset för att förbereda inför nästa helg då det nya taket ska läggas. Själv har jag rensat ur ett av "skjulen" som står i trädgården. Kan ju säga att den förra ägaren sparade på allt, hittade till och med en gammal stekpanna där ute...!! Får väl försöka ta mig tid att rensa ur det andra också den kommande veckan, där inne står det också en hel del grejer, så som gamla utemöbler, kanske finns något som går att måla om och använda?! =) 

     

Trädgården är ingen vacker syn just nu, vi har ju knappt lagt någon tid alls på den än, men "Rom byggdes ju inte på en dag". Den kan ju förhoppningsvis bara bli bättre i alla fall! =) 


  


Kommentarer
Postat av: Lena o Sverre

Jösses vilken trädgård!!! Ni har o göra men vad fint det kommer bli o få bort all bröte :-) stekpanna haha... kan kanske vara bra att ha liksom... hihiha en trevlig vecka!kram

2010-05-09 @ 22:09:10
Postat av: jessie

ja, skulle bara vilja röjja bort hela trädgården och börja om från början..hehe Men får väl hoppas att det blir bra till slut.. =) Ja, man undrar ju vad han hade en stekpanna till där ute i skjulet... =)

Ha en bra vecka du med!

krams

2010-05-10 @ 17:00:03
URL: http://jessicajessie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0