Utomhus-fix...

När C kom hem från jobbet satte vi igång och grejade utomhus, får passa på när det är så härligt väder som det varit idag. Jag har grävt upp massa växter och rötter och gått lös med häcksaxen, växer ju allt möjligt i trädgården, känns som ett evighetsprojekt det där. Förhoppningsvis så blir den väl lite trevligare så småningom. C har tagit bort den gamla panelen på garagets framsida, eftersom den måste bytas ut innan målarna kommer, det var ganska rötet där..... 

Tycker att det är så fint med pioner.... vi har 4 sådana buskar i trädgården...

 

Har ju glömt av att visa några av de utemöbler som vi hittade i det gamla skjulet som vi rev ner för ett tag sedan... så här kommer några bilder:


Denna soffa kanske man kan måla om och fräscha till lite... ?


Tycker att denna stol är rätt cool... kanske man borde fixa till och spara...

 

Fanns även några stolar och ett annat bord också, men dom har jag inte fotat än......

Nu är det läggdags!
Godnatt......

 


Kommentarer
Postat av: Lena o Sverre

Åh snygga utemöbler! De kan du säkert piffa till med lite slip o färg! o bordet var ju jätte trendigt, sånt som går att köpa i affärer nu. Ta tillvara på det :-)JA det är jätte fint med rosa pioner det ska jag sätta i trädgården när gubbarna har fixat till matjorden!kram

2010-06-22 @ 21:48:43
Postat av: AnnaSer ut som bordet längst ner är ett Grythyttan bord, om du har stolar till det oxå så är det värt en massa pengar :)

2010-07-01 @ 23:42:37
Postat av: jessie

Tror faktiskt att vi har stolar till det oxå.. Så tack så mycket för upplysningen.. värt att kolla upp så vi inte bara slänger iväg det någonstans... =)

2010-07-02 @ 19:43:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0