Pause på renoveringsfronten ;-)

Trodde att det skulle bli massa fixande med huset när vi var lediga, men vi har faktiskt inte haft någon större lust, så vi får ta nya friska tag här snart. Istället har vi försökt att vila ut och bara haft det gött och det är ju viktigt det med...Känns som man blir lite mer sugen på att fixa med hemmet på hösten, på sommaren är det så mycket annat man vill göra.

Vi har ju en hel del kvar att göra på övervåningen, är ju i princip bara vårat sovrum som är klart där uppe. I de andra rummen ska det spacklas lite till, slipas, läggas golv och tapetseras...längtar tills det är klart så man kan börja med den roliga inredningen, har redan lite idéer....
I början av hösten ska vi förhoppningsvis dränera också, inte så kul men bra. Hoppas verkligen att det blir i år så vi kan bygga altanen till våren.

Fikade hemma hos Lena med henne och cissi igår, det var väldans trevligt! =)
Hade inte träffat hennes lille Sverre på ett tag, han är ju bara för söt...det blir nog en riktig hjärtekrossare i framtiden... ;-)

Den goda kakan:
 

Världens bästa Sverre!!!:


Nu springer klockan iväg som vanligt...Har lagt mig alldeles försent de två senaste kvällarna och det funkar inte riktigt när klockan ringer innan fem, så jag ska försöka sova här snart....

Sov gott!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0