Lite renovering...

I eftermiddags fick vi hem 18 paket med panelskivor, så C har börjat med att sätta upp det på väggen i trappan. Vi ska ha det hela vägen upp för trappan och på en vägg i "allrummet", förmodligen även i taket där.  Känns kul att det är på G att hända lite grejer, snart kanske man slipper se alla dessa gipsskivor när man går upp till övervåningen. Vi hade egentligen inte behövt sätta upp några gipsskivor här, men det var inte förrän efter att de kommit upp som vi kom på att vi ville ha panel istället. =)

 

Självklart kommer panelen målas vit..... ;-)
Själv har jag hunnit med både frisörbesök och bakning efter jobbet idag. Har gjort snickerskakor och en jättegod julkola som jag hittade på Arlas receptsida...riktigt god och lätt att göra.
Kommentarer
Postat av: Elinor - Mamma till Liam & Tigra-

Panel är ju så FINT.. Vi ska göra om i hallen och då blir det panel där.. Vet inte om vi ska ha liggande bara...Vart köpte ni eran?Ha det bäst!

2010-12-28 @ 21:29:14
URL: http://ronile.se
Postat av: jessica

Ja, visst är det.. Har oxå fastnat för det...Det blir lite roligare än att bara ha släta vita väggar överallt. =)

Vi köpte panelen på Borgunda i vinninga. Riktigt bra med de här skivorna som är lite bredare, istället för att behöva sätta upp en bräda i taget. Går ju lite snabbare på det sättet. Man klickar ihop dem på samma sätt som man lägger golv typ...Ha det bra och GOTT NYTT ÅR! =)

2010-12-29 @ 17:05:23
Postat av: Lena

Jättefint med panelen!!!

2011-01-02 @ 21:26:18
Postat av: jessie

Tack, får hoppas att det blir bra när det är klart! =)

2011-01-19 @ 08:01:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0