Ytterdörr och pågående renovering

Det har blivit hög tid att beställa en ny ytterdörr till huset. Igårkväll satt jag säkert i två timmar och letade runt på nätet. Som med allting annat så är det rena djungeln, finns ju huuuur mycket som helst! Finns alla färger mellan rosa och svart och massa olika former på fönstren. Priserna skiljer sig också en hel del.

Från början var vi inställda på att ha en dörr med ett runt fönster, men det har ändrats nu. Kommer bli något i denna stil:  (om vi inte hinner ändra oss igen.... ;-)  )

Fast inte blå,utan VIT.....
Det gick fortare att slipa trappan än vad vi hade räknat med, så nu är det klart, GÖTT! Sedan ska den som sagt målas vit. Dessutom har vi köpt spotlights som kommer att sättas i 6 av trappstegen, hoppas att det blir bra!

   

Det som sker i huset just nu är att C drar kablar där vi ska ha el-uttag på övervåningen, samtidigt som Ingemar sätter upp väggar till de två nya sovrummen.
När vi köpte huset bestod halva övervåningen av ett rum med sovalkov och ett litet kök, detta hade vi inget behov av kände vi... Så det revs ner och ska nu bli två mindre rum.

   

Dessa kort togs i söndags, så nu har det förmodligen hänt lite till... kanske får bli en sväng bort till huset sen för lite fotografering....uppdatering kommer! =)
Kommentarer
Postat av: Lena

Ni kan ju snart flytta in! Sååå fin dörr ni valt, vi ska ha en precis likadan haha... fast grå :-) så snygg så! Och trappan blev ju som ny! Längtar till på lördag massor, ska bli mysigt :-)

2009-11-25 @ 21:31:10
URL: http://volne.blogg.se/
Postat av: jessie

ja, det börjar ju hända lite.. men inte så beboligt än..men tre månader till så! =)

Haha, jasså ni ska oxå ha en sådan dörr, bra smak! ;-)

Ja, jag ser oxå fram emot lördag jättemycket!!

2009-11-25 @ 22:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0