Det senaste på renoveringsfronten...

Då var det allt dags för ett nytt inlägg, har inte blivit så flitig med bloggandet än... ;-)

I huset har det inte hänt så jättemycket sedan mitt förra inlägg, eftersom C har legat ute på jobb en hel del. Han var hemma söndag och måndag, så då försökte vi få lite gjort.
Nu har alla fönster bytts ut i huset, det var ju hela 15 stycken, plus en altandörr på nedervåningen och två balkongdörrar på övervåningen, igår sattes de sista in:

Gamla fönster:

    

Nya fönster:

    


Vi har även påbörjat jobbet med trappan. Det gick ganska lätt att riva bort plastmattan, men att slipa den kommer att ta TID!!! Trodde inte att det skulle vara så tidskrävande, men det är det kan jag lova.... När vi har slipat klart den, ska den målas vit.

   


Förra ägaren gillade tydligen att ha klängväxter på huset, vilket vi inte vill ha,därför fick de ryka! =)Till våren blir det målning av huset och förhoppningsvis takbyte. Kommer nog göra mycket när huset blir vitt och fräscht istället...

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej!

Wow, husägare!

Vart ligger huset? Tror det kommer bli jättemysigt. Gillar verkligen köket

2009-11-17 @ 19:56:26
URL: http://lunsan.blogg.se/
Postat av: Christin

Va kul att du har börjat blogga så man kan följa er renovering!!! Det ser ut att bli jätte fint verkligen!!! Blir såå avundsjuk, vill oxå börja bygga o renovera hus!!! Hoppas allt är bra! Kram

2009-11-18 @ 10:44:26
URL: http://silverbacken.blogspot.com
Postat av: Frida

Du ser bra ut där i trappan;), fönstren va jätte fina, fint när ni behållt den gamla stilen. Kommer blir svin snyggt när huset är vitt:)

2009-11-19 @ 07:10:00
Postat av: jessie

Malin: Japp,nu är man husägare!=) Det ligger typ två gator från huset där du bodde i Lidköping, för du bodde väl runt karlagatan, majorsallén,om jag inte minns fel?Christin: Ja, jag tyckte allt att det var lika bra att starta en blogg efter att ha tagit så mycket foton, minnet är ju inte det bästa alla gånger!=)

Får hoppas att ni oxå får möjligheten att sätta igång med huset snart!Här är allt fint,hoppas att allt är bra me dig me! =) kramFrida: ja visst ser jag händig ut! ;-) hehe Ja, jag längtar till dagen då huset ska målas om till vitt! =)

2009-11-19 @ 16:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0