Övervåningen

När det gäller renoveringen i vårat hus är vi förutom några småsaker klara med undervåningen. Nu är det tänkt att vi ska få färdigt det mesta som vi har kvar på övervåningen också, innan bebisen kommer.

I allrummet är det lister och strömbrytare som ska upp, samt ett trappräcke.

Just nu ser det såhär trevligt ut där uppe:







Trappan ska målas vit... Har haft funderingar på att lägga en grå matta i den istället, pga halkrisk, men tror ändå att den får bli målad nu ändå för jag har varit inställd på det från första början. Märker vi att den blir för hal, så får vi väl fixa det då. :)



...och till sist det framtida barnrummet. Här ser det inte så mysigt och hemtrevligt ut som ni ser på bilden. ;-) Förhoppningsvis har det hänt en hel del där inne om några veckor.






Kommentarer
Postat av: Sofia´s Dressingroom

Perfekt att greja nu innan bebis kommer, sen kommer ni säkert ha fullt upp;-) Ang trappan så förstår jag att du har beslutsångest men det finns ju annars typ halvmånar med matta som man kan klistra dit. Det tycker jag är fint om man har en hel trappa som ni har, i våra var det ju utskuret så vi kunde ju inte göra något annat än att lägga matta i. Här kommer tips:) Kram kram!



http://www.jotex.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=&productId=258623&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=%2fListPage%2fSearch.aspx%3fSearchText%3dtrappa+matta%26ConceptStoreCategoryId%3d%26B%3d1

2011-09-20 @ 20:45:51
URL: http://sofiasdressingroom.blogg.se/
Postat av: Jessica

Heej! Hittade precis till din blogg och den får ligga kvar i favoriter på datorn! =) Funderade på bilden på rummet är det bara ett takfönster i det rummet? Vi ska nämligen göra om på övervåningen och jag funderar på att sätta in ett takfönster, så vi får fler sovrum.. Men frågan är om det räcker med ett om det blir tillräckligt med ljus?? =) kram

2011-10-13 @ 15:38:22
URL: http://ljuvligtliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0