Stockholm

I lördags morse lämnade vi Wilmer hos mormor och morfar för att sedan ta tåget upp till Stockholm. 
Det blev en helg med övernattning på hotell, god mat och dryck, shopping, stand up show och häng med vänner. Med andra ord hade vi två riktiga toppendagar, även fast man saknade sin lilla prins en hel del, men det tog vi igen med kramkalas när vi kom hem igår kväll. ♥
 
 
Nu får det bli sängen och vad som händer imorgon får vi se. Lite bakning och planering inför 1-årskalaset kanske?
 
 

Färga pärlsocker...

Häll ett par droppar karamellfärg i pärlsockret, så blir det såhär fint och färgglatt!
 
Det vankas snart 1-årskalas för den lille herren i huset, så här funderas det över vad vi ska bjuda våra gäster på för gott. Något med pärlsocker får det nog bli i alla fall, så detta kommer till användning. ;-)
Nästa vecka får det bli en riktig bakarvecka!
 
 
 

Dekorsten och idegran

Nu har jag fotat framsidan av huset efter att vi lagt på dekorstenen och såhär blev det:
 
 
Igår köpte vi fem stycken idegranar som ska planteras här:
 
 
Det som händer här hemma annars är lite pysslande i Wilmers rum. Igår fick vi nämligen hem möblerna som vi beställde på Ikea, så snart kommer det bilder på hur det ser ut där inne....
 
 
 
 
 
 
 

Överblivna ramar...

Vad gör man med nio svarta ramar som ligger och dammar? Jo, man gör sig en tavelvägg i garderoben av överbliven tapet, presentpapper och spetstyg...
 
 
Jag tror att jag knappt lagt ut några bilder på min lilla Walk in closet någon gång, så jag passade på att ta några foton förut när jag var där uppe och grejade.
 
 
Nu är det dags att ge lilleman lite mat och sen får vi se om vi kommer ut på en liten promenad. Jag har huvudvärk sedan igår, så lite frisk luft vore nog inte så dumt. Ikväll är det innebandy med alla mammor och då vill man vara taggad! ;-)
 
Hoppas att ni har en bra dag!
 
 

Fredag

Veckans bästa dag: FREDAG!!
 
Fikabesök på förmiddagen, shoppingrunda med Anna och myskväll med tacos, chokladbollar och lek med barnen hemma hos Walle och Sara. Fullt upp och en riktig toppen fredag som gick hur fort som helst.
 
Nu blir det redan läggdags här, för just nu kämpar jag med att hålla ögonen öppna.
 
Trevlig helg önskar jag er!
 
 
 
 
 
 

Fikamys...

Bästa sysselsättningen en grå och regnig dag: fika med fina vänner ♥..... och det har det gjorts idag, först med mammagänget efter en sväng på Öppna förskolan och senare på eftermiddagen mötte jag och lilleman upp Frida och Sofia på stan.
 
 
Nu ikväll har jag ägnat mig åt att städa och tvätta, eftersom att det började se ut som ett mindre bombnedslag här hemma, men nu är det ordning och reda på torpet igen. ;-) Skönt att ha det gjort innan helgen känner jag.
 
Nu ska det hängas tvätt, men sen blir det inga mer ansträngningar denna dag....
 
 
 

Svartvitt....

Skickade efter en pläd och två kuddfodral från H&M förra veckan som jag tänkte visa er. Inte så färgglatt direkt, men jag kanske lägger till en färgklick senare.
 
Fördelen med grått väder och regn som det har varit idag, är att jag blir lite extra pysslig av mig och sugen på att greja med hemmet. Nu längtar jag till Ikea leveransen av Wilmers möbler som kommer nästa vecka, så jag kan lägga händerna på att fixa ordning där inne och göra det lite mysigare än vad det är nu.
 
Hoppas att ni haft en bra tisdag, nu ska det kollas på fotboll här igen...
 
 
De två kuddarna till vänster har jag flyttat in från altanen...
 
 
 

Plattor och dekorsten

En rad med plattor har lagts framför huset, kantsten har kommit upp och hängsälgen har fått sig en ring runt stammen. I veckan ska vi förhoppningsvis lägga ut dekorstenen där vi valt att ha svart/vit sjösten.
Det tar sig sakta men säkert. :)
 
Fortsättning följer....
 
 
 
 

Shopping på barnmässan...

Stockholm och barnmässan med mammagänget igår och Göteborg och Ikea med mina killar idag. Det har med andra ord shoppats och åkts nästan 100 mil sammanlagt i helgen, så nu är man inte pigg. Men det har verkligen varit två riktiga toppendagar! När det kommer till shopping, så orkar jag hur mycket som helst. ;-)
 
Gårdagens shopping på barnmässan:
 
Nova star och Lipfish
 
 
Kameleont och Didriksons
 
 
Frank & Poppy och Bombadill
 
 
 
På ikea köpte vi mest saker till Wilmers rum, men det visar jag någon annan dag för nu ska jag och C titta på
The Stig-Helmer Story..... =)
 
 

 

Barnmässa

Imorgon bär det äntligen av till Stockholm för att gå på Barnmässan med nästan hela mammagänget. Jag har bara hört gott om den här mässan, så jag ser verkligen fram emot att komma dit.
 
Hoppas att man hittar lite fint att shoppa och skulle jag inte göra det, så ska det ändå bli riktigt kul att komma iväg på en heldagsutflykt med fyra goa tjejer. =)
 
 
 
 

Playdate

Bra start på denna onsdag med besök av bästa mammagänget och barn. Mammorna fikade och babblade och kidsen lekte.
Nu får det strax bli lite mat för mig och lilleman innan vi ska ge oss ut i solen en sväng.
Hoppas att ni har en bra dag!!
 
 

Stuva

Om det inte blir redan ikväll så hoppas jag att det blir av åtminstone den här veckan, att vi beställer lite möbler till Wilmers rum. Serien som vi har tänkt att ha där inne är Ikeas STUVA. Den har rejäla lådor som rymmer massor av leksaker och är dessutom enkla för barn att öppna. Sedan att man kan sätta ihop serien precis som man vill är ju inte helt fel det heller.
 
 
 
 
 
Förra veckan då jag var hemma hos kompisen Lena fotade jag lilla Arwens rum, som har just Stuva-serien.
Det lutar mot att vi kör på precis samma kombination, men vi får se! =)
 
 
 

Framkallning

Att man aldrig lär sig att framkalla foton oftare! Nu sitter jag här ännu en gång med hundratals bilder över halva matbordet. Passade på att sortera och klistra in foton i Wilmers album idag när han låg och sov. Det känns inte som att det finns så mycket tid för sånt där nuförtiden, så det gäller att ta tillfällena i akt.
 
 
Nu blir det slappande framför tv:n resten av denna måndag. Man känner sig alltid lite extra seg när man varit och spelat innebandy med morsorna. ;-)
 
 
 
 

5/10

Då var det fredag igen och här har vi gjort minsta möjliga ikväll, hämtpizza och X Factor på tv...

 

Annars har det varit ganska fullt upp under dagen. I förmiddags hade vi besök av en go barndomsvän med son och i eftermiddags umgicks jag och W med mamma/mormor som var ledig från jobbet. Det hanns med både promenad och en sväng på stan i några affärer, som sedan avslutades med en mysig fika.

 

11 månader idag.... =)
 
 
Trevlig helg på er kära vänner! ♥
 

Brevlåda

Vår nya brevlåda....
 
 
C har börjat med att sätta kantsten där som ni kanske ser. Till vänster om brevlådan är det tänkt att vi ska ha en rad med någon slags buske, men jag vet inte vilken sort vi ska köra på än...
 
Nu får det bli sängen, sömn ska ju vara bra när man är förkyld har jag hört. ;-)
Imorgon hoppas jag att vi är pigga, så vi kan ta en sväng till öppna förskolan tillsammans med goa mammagänget!
 
 
 

Tisdag

Med grått väder ute och förkylda näsor här hemma, så tillbringar vi förmiddagen inomhus och bara myser.
I eftermiddag bär det däremot hem till bästaste barndomsvännen Lena, vi har inte setts på några veckor, så längtar massor!
 
 
Hoppas att ni har en bra tisdag!
 
 

RSS 2.0