Peter 30 år!

Peter´s 30-årsfest:

   
  
 


Det tar på krafterna att gå på fest, vi har varit riktigt sega här hemma idag. Man är ju inte direkt utvilad efter denna fullspäckade helg,men KUL har det varit i alla fall! =)


Personalfesten...

Idag är jag inte pigg kan jag lova, men det var riktigt kul med jobbarkompisarna igår! Förfest hos Robin, middag på Stadt och sedan bowling. När vi hade bowlat klart gick vi tillbaka till stadt och dansade loss som aldrig förr! =)

Lite bilder från kvällen:

 

 

 

  

 

  


Om en stund är det dags att ta på sig party-outfiten igen. Ikväll är det 30-årsfest som gäller! Inte riktigt min grej att festa två dagar i rad, men det är väl bara att bita ihop! ;-)




Ikväll ska det bowlas!

Den här veckan gick extremt fort, eftersom jag bara jobbat en dag. Har inget ont i halsen längre och tandvärken är nästan borta, så nu är jag laddad för en rolig helg!
Idag har jag och mamma varit på en shoppingrunda och lunchat på stan. Blev lite nytt till garderoben, bl.a. ett par jeans och en klänning från H&M´s "Garden collection", kul nu när det kommer in mer och mer vårkläder! =)

Om några timmar ska jag iväg på förfest med jobbarkompisarna, innan vi ska äta mat på Harry´s, efter det blir det bowling.Hoppas på en lyckad kväll! =)


Anna & jag på bowlingfest för två år sedan...


Ha en bra kväll!


Runda kuddar


För ett tag sedan såg jag att Hemtex sålde vita runda prydnadskuddar som jag fastnade för, när jag gick dit för att köpa dem i lördags var de slut, typiskt! Hittade istället lila på Ellos hemsida förut, så klickade hem två stycken. Tänkte ha dem i de gråa fåtöljerna.

Nu ska det snart tittas på Roomservice och sedan Fuskbyggarna, mycket heminredning nu. =)

 


Fåtöljerna

Nu har Karlstad-fåtöljerna kommit på plats! Kan bli mysigt att sitta där när vi fått ordning på öppna spisen, men först måste sotaren komma hit och fixa lite.



Har varit hemma från jobbet i två dagar nu. Känner mig helt matt, har ont i halsen och tandvärk så jag inte kan öppna munnen ordentligt. Får se hur jag gör imorgon...till helgen måste jag vara laddad igen i alla fall för då är det fullspäckat på schemat! =)


Söndag...

Hann aldrig lägga upp bilden på "Moments"-tyget igår, men nu så!



Imorgon kommer de två gråa fåtöljerna som ska stå framför fondtyget...Riktigt smidigt att man kan beställa möbler på Ikeas hemsida, tog bara en vecka att få dem också.



Var inne en snabbis på Hemtex igår. Det som fick följa med hem var en lila löpare till matbordet, som matchar kuddarna i soffan. Den behöver dock strykas.... ;-)



Trodde att jag skulle vara jätte seg idag, med tanke på att jag var på födelsedagsfest igår, men jag har varit riktigt pigg. Vi har klippt till alla rullgardiner och satt upp dem på undervåningen och fått upp fönsterbrädorna. Så nu ser det lite hemtrevligare ut.





Kom på att jag inte lagt ut någon bild på den nya ytterdörren som Ingemar och C satte in för några veckor sedan. Lika bra att göra det nu när jag ändå håller på:

Före:



Efter:






Härliga lördag!

Gött med lördag! Gick upp redan strax efter åtta fast vi inte somnade förräns vid halv två, men kände oss ändå utvilade. Skönt när man kommer upp i tid på helgen så man hinner greja lite. Idag ska det städas, tvättas och pysslas med hemmet. Ikväll blir det party för min del. Söta Frida fyller nämligen år imorgon och har bjudit in kompisgänget på kalas...!

Kvällens värdinna/födelsedagsbarn & jag:




Beställde ju Marimekko´s fondtyg "Moments" på "Fridas hem" för några veckor sedan. Hämtade ut det tidigare i veckan så idag ska vi sätta upp det på väggen. Slänger upp ett foto på resultatet senare...




Lite nytt till vårat hem

Det har inte hänt så mycket på renoveringsfronten i veckan, eftersom C har varit i Sthlm och jobbat. Det är ju en hel del kvar att göra, men nu kan vi ta det i vår egna takt och det känns skönt!

Igår kopplade C in vårt nya hemmabio-system. De nya högtalarna är betydligt mindre i storlek än de förra, det gillas! =)

Detta har vi köpt:

  


Så gött nu när man kan spela musik hur högt man vill, utan att oroa sig för sura grannar! ;-)

Köpte en takkrona på Åhléns förra veckan, som nu hänger i hallen:




Skänken som vi köpte på Svenska hem, bra som förvaring för CD-skivor och DVD-filmer:



När vi var på Ikea för två veckor sedan var det meningen att vi skulle köpt två "Karlstad"-fåtöljer, men just då var de ju såklart slut på lagret, så förut beställde jag dem över nätet. Passade även på att beställa ett till "Godmorgon" högskåp till badrummet. Vi köpte bara ett när vi var där, men när vi kom hem såg vi att det fanns gott om plats för två stycken. Förvaringslösningar kan man ju aldrig få för mycket av...




Nu ska det snart laddas inför melodifestivalen! Undrar vem som vinner?!!



sängen


Idag har jag letat fram överkastet och bäddat lite finare, så här kommer det en bild på sängen som vi köpte på Ikea förra lördagen.... =)





Snart dags att fixa ordning sig, ikväll vankas det nämligen födelsedagfest hos Marie. Är riktigt laddad för en partykväll med alla goa kompisar! =)



Soffan är här!

Idag fick vi äntligen vår nya soffa! Har suttit i sängen och tittat på tv i tre veckor nu, så den var verkligen efterlängtad! 
 
Såhär ser det ut just nu:



Ska köpa ett nytt soffbord, eftersom det vi har nu är för litet, men har inte hittat något än. Vill även ha en snygg matta, helst en silver-grå....

Nya kuddar, de vita från H&M och de lila från EM..... :


Ljusstakar som jag köpte på Ikea i lördags:






Dags att återgå till Desperate housewives som äntligen har börjat igen! ;-)




RSS 2.0