Blåbärspaj

Nu har det bakats blåbärspaj som det ska mumsas på ikväll. C festar till det med grabbarna denna afton, så strax ska jag och Wilmer bege oss iväg till svägerskan Bella för att äta lite god mat och umgås. Ikväll börjar ju Let´s dance igen också, så det kanske man skulle titta på.

Hoppas att ni får en superbra kväll vad ni nu ska hitta på! :)




Pink champagne

Jag tycker att många doftljus kan lukta lite väl mycket, nästan så man får ont i huvudet. Detta luktar däremot alldeles lagom och hur gott som helst, så gott att man nästan vill äta upp det! ;-)



Köpte en bukett matchande tulpaner också för att fira in att det är helg! Hoppas att ni har en bra kväll. ♥


Album

Här har det klippts och klistrats en stund idag. Jag har äntligen tagit tag i att göra ett album med massor av foton från vår husrenovering, vilket jag haft i tankarna hur länge som helst. Nu sitter i alla fall några bilder inklistrade, så då är det väl bara att fortsätta. :)  



Hoppas att ni haft en bra dag. Redan torsdag imorgon igen, så snart HELG!


Nu så!

Nu är det klart med listerna och rummet är städat, äntligen kan man börja tänka på inredningen på riktigt i lillemans rum. :)

Det ska bara fogas lite här och där, eluttag ska upp och det ska målas runt fönstret innan det är helt färdigt, men det är ju inget som hindrar att vi kan lägga in Wilmers saker där inne nu.












30-årsfest

Bubbel, jättegod plockmat, mumsig tårta och mycket skratt med underbara vänner - Så såg kvällen ut igår när vi firade Frida som fyllde 30 år.






Frida hade bakat en riktigt god tårta med snyggingen från serien Sons of anarchy på. ;-)



Hoppas att även ni har haft en bra helg! ♥ Nu ska jag titta på det sista av Big brother innan det är läggdags...


Lördag


Såhär ser min lilla goding ut idag. Vi är hemma och myser, medan C just nu är på en av sina favoritaffärer Jula. Jag kan inte riktigt förstå vad det är för roligt med den affären, så dit får han gärna åka utan mig. ;-)



Ikväll ska vi fira nästa person i kompisgänget som fyllt 30 år, nämligen Frida. Det ska bli riktigt kul att träffa allihop, det var ett tag sedan nu eftersom jag varit sjuk osv.

Hoppas att ni har en riktigt härlig dag. Vädret kan man ju inte klaga på i alla fall. Att ta fram grillen lockar ganska mycket nu, så det får nog bli premiär för den snart. :)



Presenter


Presenter är något som dyker upp titt som tätt här hemma. Våra nära och kära verkar tycka om att skämma bort lillprinsen. :) ♥

Lagom till att Wilmer´s rum börjar bli klart så har han i veckan fått dessa fina saker av sin mormor:


Nu hoppas vi på att de sista listerna kommer upp (kanske imorgon), så vi kan lägga in alla saker i hans första egna rum. Det stora problemet är nu vad vi ska ha för möbler där inne?! Där har jag kört fast helt.....!  


Kastehelmi


Den nya ljuslyktan Kastehelmi från iittala som finns i flera färger är något jag skulle kunna tänka mig i vårt hem.


Det är ju nästan tre månader kvar tills jag fyller år, men eftersom tiden går så himla fort så kanske det är lika bra att redan nu börja fundera på sin önskelista. :)


Handavtryck


Idag har vi gjort ett litet handavtryck i lera. Om det blir bra när det har torkat återstår att se, hoppas att det inte blir några sprickor!

Till helgen får vi nog ta och köpa oss lite färg och fortsätta med projekt hand- och fotavtryck. En tavla med hela familjens avtryck kanske vore något? .......Vi får se vad det blir. =)


18 mars

Nu börjar jag äntligen bli människa igen efter att ha varit dålig i nästan två veckor, så nu ska jag nog komma igång med bloggandet igen... :)

I helgen har vår lilla familj gjort minsta möjliga, vilket känns ganska välbehövligt efter att ha varit sjuk. 

Jag längtar till att få tillbaka energin till att fixa och greja. Nu har vi köpt lister till Wilmer´s rum i alla fall, så nu är det inte mycket kvar att göra där inne, äntligen! 




Lillen har upptäckt sina små fötter, så nya hobbyn ser ni på bilden här ;-)  ♥




Sjuk...


Här har det inte blivit många minuter vid datorn de senaste dagarna. Sedan i söndags har jag tillbringat större delen av tiden i sängen med hög feber, verkar som att det är influensa och det känns inte ens som att det är på bättringsvägen än,  riktigt segt! Som tur är så är C hemma och tar hand om Wilmer. Nu får vi verkligen hoppas att de klarar sig från detta.




Gårdagen....


Igår umgicks jag och W med barndomsvännen Lena och lilla Arwen. En skön promenad i solen och årets första fika utomhus - underbart!




På kvällen stod det bowlingfest med jobbet på schemat. Det var en jätte lyckad kväll och det var framförallt roligt att träffa alla som var där...  :)





Hjärta


Ett hjärta att hänga på väggen shoppades förra veckan. Vart det ska sitta har jag inte bestämt än, men det lutar åt att det blir i sovrummet.

Man kan även använda det som ram på små bebisar... ;-)





RSS 2.0