Pause på renoveringsfronten ;-)

Trodde att det skulle bli massa fixande med huset när vi var lediga, men vi har faktiskt inte haft någon större lust, så vi får ta nya friska tag här snart. Istället har vi försökt att vila ut och bara haft det gött och det är ju viktigt det med...Känns som man blir lite mer sugen på att fixa med hemmet på hösten, på sommaren är det så mycket annat man vill göra.

Vi har ju en hel del kvar att göra på övervåningen, är ju i princip bara vårat sovrum som är klart där uppe. I de andra rummen ska det spacklas lite till, slipas, läggas golv och tapetseras...längtar tills det är klart så man kan börja med den roliga inredningen, har redan lite idéer....
I början av hösten ska vi förhoppningsvis dränera också, inte så kul men bra. Hoppas verkligen att det blir i år så vi kan bygga altanen till våren.

Fikade hemma hos Lena med henne och cissi igår, det var väldans trevligt! =)
Hade inte träffat hennes lille Sverre på ett tag, han är ju bara för söt...det blir nog en riktig hjärtekrossare i framtiden... ;-)

Den goda kakan:
 

Världens bästa Sverre!!!:


Nu springer klockan iväg som vanligt...Har lagt mig alldeles försent de två senaste kvällarna och det funkar inte riktigt när klockan ringer innan fem, så jag ska försöka sova här snart....

Sov gott!!

 


Söndag...

Igår stack jag, girlsen och Jörgen iväg till Skara för att festa loss, hade kul så det var en bra avslutning på ledigheten. Idag har ju inte vädret varit allt för roligt, så har haft en riktig innemysar-dag med C, bara legat i soffan och kollat på film....


   


Nu är det snart läggdags för min del, för imorgon är det dags att börja jobba igen efter tre veckors semester. Har haft en superbra semester, men den kunde gått lite långsammare tycker jag. ;-)

Sov så gott!!





Examensfest

Fy vilket väder det är ute idag, känns som rena höststormen. 11 grader visade termometern förut när jag skulle fram på stan och möta upp Frida, Marie, Sofia och Amelie. Vi lunchade och fixade present till Sandra som har bjudit hem oss på examensfest ikväll, hoppas att hon blir glad för det som vi köpte. :)

GRATTIS till examen fina Sandra!!



Nu är det bara helgen kvar, sen börjar jag jobba igen.....det tar emot som bare den kan jag säga!! Men men, det är väl bara att bita ihop. Vi har ju lite planer på att sticka iväg till Thailand i vinter, kanske bäst att boka snart så man har något att se fram emot. =)

Ha en bra kväll!!!


Nymålat hus

Nu har jag tagit kort på vårat nymålade hus, det blev allt lite skillnad. Kul när det börjar hända lite grejer även på utsidan, såg ju inte allt för roligt ut förut. Dock har vi ingen balkong än, men det kommer så småningom, kommer nog göra ganska mycket på husets utseende. Vi har inte bestämt än hur den ska se ut, finns ju en hel del olika varianter. Den blir lika stor som tidigare i alla fall, men inte lika "instängd".

Såhär såg huset ut när vi köpte det:

Såhär ser huset ut nu:




Vi ska givetvis byta ut garageporten, den gamla är ju rätt sliten om man säger så..... ;-)


Lite nytt till badrummet

Som sagt så köpte jag några nya saker till hemmet i lördags när jag var framme på stan. Det blev en badrumsmatta, en tvättkorg och ett prydnadsträd..... 


Matta från Hemtex

  


Träd och tvättkorg från Åhlens

 


För två veckor sedan köpte jag även nya badlakan på Hemtex





Alltid kul med lite nytt! =)


Hemma igen...

Nu har det inte bloggats på över en vecka... Anledningen är att jag och C har varit på Kreta och göttat oss. Har haft det hur underbart som helst! Vi har badat, solat, shoppat, ätit och druckit massa gott. Jag älskar verkligen att åka utomlands, då mår jag som allra bäst! =)

Lite bilder från veckan.....

       


Igår gick jag på stan med mamma och shoppade, blev både lite nytt till hemmet och några klädesplagg. Köpte bland annat en badrumsmatta och en tvättkorg som jag kan ta kort på imorgon och visa...
På kvällen var jag och några kompisar här hemma och festade loss för att sedan gå till stadt, hade en rolig kväll, mindre kul idag.. har varit riktigt seg.

  

Förresten så var vårat hus färdigmålat när vi kom hem i fredags, så nu är det gula ett minne blott! Ska försöka komma ihåg att fota imorgon och lägga upp här.



Tisdaxklubben...

Då har snart en av tre semesterveckor passerat...Hoppas verkligen inte att de kommande två veckorna går lika snabbt, för vill inte börja jobba riktigt än.. !!

I tisdags var vi ju som sagt på Tisdaxklubben, ganska kul, men rätt dåligt med folk. Förfesten hos Frida då vi gjorde drinkar var desto roligare.

Några bilder från kvällen:

    

Får väl se om det blir att man går på någon mer Tisdaxklubb i sommar...risken finns ju i alla fall.. ;-)

Nu är förresten inte huset gult längre.. Men det ska målas ett lager till, sen så! Slänger ut bilder när det är klart om någon vecka typ...

Nu: SOVA...


Målningen är påbörjad!

Igår kom målarna och påbörjade målningen av huset, det kommer att ta två veckor ungefär. Roligt när det äntligen börjar hända lite på utsidan också, så det inte ser helt fallfärdigt ut. =)
Vi har valt att ha en väldigt ljus grå färg på huset (ser nästan vitt ut), vita knutar och vitt runt fönstrena.

Igår såg det ut såhär, men nu har de kommit mycket längre...(får visa bild på det senare).. :



Nu är det dags att sätta fart här, måste slänga in lite tvätt i maskinen innan det är dags att ta sig fram på stan för att fika med malin.
Ikväll blir det lite fest, jag och några kompisar ska nämligen på Tisdaxklubben! Vi har tänkt att göra massa smarriga drinkar på förfesten, kan bli kul! :)

      

Ha en bra dag!!!


Födelsedagsfesten

Det blev en lyckad kväll igår, så roligt att nästan alla kunde komma. Jag bjöd på mat och efterrätt så grejade och fixade nästan hela dagen, som tur var så kom mamma och hjälpte mig en sväng.
Jag hade även fixat en liten tipspromenad där mina kära gäster fick delta i diverse tävlingar, det var Sofia L som tog hem segern så grattis till dig! ;-)
Fick jättefina presenter av allihopa, TACK så jättemycket!!
Vid tolv styrde vi stegen mot stadt och fortsatte med partajjandet...

Kvällen i bilder:

        

Trots att det var fest igår så har jag mått riktigt bra idag, storstädade hela undervåningen efter att jag hade gått upp i morse, så nu är det rent och fint igen. Dagen har ändå spenderats mestadels i soffan, men det är väl så det ska vara på söndagar... ;-)

 


Festligheter på G....!

Blev en bra kväll igår... Jag och C åt jättegod mat på Troja och sedan gick vi till örthagsparken där några kompisar satt och partajjade. Blev lite öl och vin, så mår väl lite halvkasst för tillfället, men nu är det bara att bita ihop för har massor att göra idag. Ikväll ska jag ha födelsedagsfest här hemma, det kommer hit 15 härliga kompisar. Jag ska bjuda på mat och efterrätt och ordna lite lekar, hoppas på en rolig kväll... =)

Några kort från fredagkvällen:

 
 


Semester!!!!

Det känns så himla underbart att semestern äntligen är här och vädret kan inte bli så mycket bättre!! *lycka*
Jag & C tar oss ett glas vin här hemma nu och snart ska vi gå ut och äta någonstans för att fira, sedan ska vi kanske möta upp kompisgänget. Får bli hyffsat lugnt för mig idag för imorrn väntas det festligheter här hemma.=)

Ha en bra kväll allihop!!!




RSS 2.0