Väggklocka & nya krukor...

Blev aldrig att jag la ut någon bild på väggklockan i måndags, så det får bli nu istället... Det var ganska svårt att få den att se någolunda rund ut faktiskt.. jag har flyttat på siffrorna ett antal gånger kan jag säga. Den är nog inte helt rund nu heller, men nu får det vara som det är!

 

Var och köpte tre nya krukor förra veckan, för det presentkort som jag fick av C när jag fyllde år. Det blev två nya till köket av märket ASA selection och en likadan cult-kruka som jag hade tidigare. Har flyttat cult-krukorna till vardagsrummet istället.

Två av dessa blev det till fönstren vid matplatsen..."ASA selection":




Och denna som jag hade två av tidigare..."cult-design":


Nu är det verkligen nära till semestern.. Har dessutom bytt tid med en tjej på jobbet imorgon, så jobbar bara halvdag - UNDERBART!!! =)




Härlig helg!

Då var denna härliga helg över och det är dags att jobba imorgon igen.... MEN nu är det snart semester, nedräkningen har börjat!!!

Midsommarafton blev riktigt lyckad. Det plockades blommor till stången, åts sill och potatis, brottades i sumodräkter, det spelades fotbollsgolf, det gicks tipspromenad och badades tunna. Mycket aktiviteter hanns det med, men kan ju säga att tiden gick supersnabbt också. Tack alla ni som var med! =)

    

Igår var vi ganska sega, så hände inte så mycket mer än att vi åkte ut till spiken och tog en glass i solen. På kvällen tittade vi på film och käkade godis... =)

Idag har jag haft lite mer energi, startade dagen med att storstäda huset i tre timmar. Sedan var vi ute och åkte en sväng och efter det satte jag upp den där väggklockan som vi fick av mamma och Tolle i inflyttningspresent. (Ska ta kort imorgon och visa....) Hann även med en kvällspromenad med C, skönt att röra på sig lite...



Midsommarafton

Helgen inleddes med grill hemma hos mamma och Tolle igår kväll, riktigt nice!



Idag är det midsommarafton och det härliga vädret håller i sig, jag gillar´t! =) Vädret brukar ju vara halvtaskigt på midsommar annars, men inte år... känner på mig att det kommer bli en riktigt bra dag! Vi ska åka ut på landet och fira med ett härligt gäng, dessutom fyller David 29 år idag, så vi får fira dubbelt!

Glad midsommar på er alla!!!


Utomhus-fix...

När C kom hem från jobbet satte vi igång och grejade utomhus, får passa på när det är så härligt väder som det varit idag. Jag har grävt upp massa växter och rötter och gått lös med häcksaxen, växer ju allt möjligt i trädgården, känns som ett evighetsprojekt det där. Förhoppningsvis så blir den väl lite trevligare så småningom. C har tagit bort den gamla panelen på garagets framsida, eftersom den måste bytas ut innan målarna kommer, det var ganska rötet där.....



 

Tycker att det är så fint med pioner.... vi har 4 sådana buskar i trädgården...

 

Har ju glömt av att visa några av de utemöbler som vi hittade i det gamla skjulet som vi rev ner för ett tag sedan... så här kommer några bilder:


Denna soffa kanske man kan måla om och fräscha till lite... ?


Tycker att denna stol är rätt cool... kanske man borde fixa till och spara...

 

Fanns även några stolar och ett annat bord också, men dom har jag inte fotat än......

Nu är det läggdags!
Godnatt......

 


Birthday!!!

Känner mig inte en dag äldre än 22 typ, men idag fyller jag 28, vart tog åren vägen?!
 
Har verkligen haft en superbra födelsedag. Slutade jobbet kl tolv och stack hem för att njuta lite av solen. C var hemma på lunch då så jag fick presenter med en gång, en solsäng, en klänning (som han hade valt ut alldeles själv ;-) ) och presentkort på Gloriosa så jag kan köpa nya fina blomkrukor till vardagsrummet. =)

  

    Klockan fem var det dags för kalas med familjen, så nu är man proppmätt efter all mat och tårta. Fick jättefina presenter av dem också, bl.a. 3 st presentkort på frisörsalongen jag går till, Robyn´s nya album, örhängen, parfym, Iittala-ljuslyktor, kokböcker m.m.

TACK så jätte mycket!! =)

   

Härligt att jag bara jobbar imorrn också, sedan är det HELG!


Krokar

Har ju inte hänt så mycket nytt i huset det senaste, det har pysslats mest utomhus ...
Idag har vi i alla fall fått upp de där krokarna i hallen,som jag köpte för ett tag sedan, så nu kan vi äntligen hänga upp våra jackor istället för att lägga dem på golvet. Över krokarna ska vi sätta upp en vit hylla, som ska fungera som hatthylla. Beställde ju även ett väggord som skulle sitta mellan hatthyllan och krokarna, men om vi ska få plats med det så kommer hatthyllan hamna alldeles för högt upp, så får sätta det någon annanstans i hallen.

 

Skohyllan ska bytas ut till något annat har jag tänkt, men vi får väl ha denna så länge....

Nu är det dags att sova för imorrn är det inte vilken dag som helst, utan min födelsedag! ;-)

Godnatt....


Fruhippa

Igår hade vi en riktig heldag med fruhippa för Malin som gifte sig i smyg förra sommaren.
Vi träffades kl nio för bryggsegling med frukost och bubbel. Malin lurade vi dit på så sätt att hon fick ett brev av sin Mikael på morgonen, där det stod instruktioner. Maria och Cissi hade satt upp ballonger hela vägen från Malins hem till småbåtshamnen där vi satt och väntade. Vid varje ballong fanns det något hon skulle sätta på sig, så hon hade en riktig snygg outfit när hon kom. ;-)




Det som sedan hände under dagen var att Malin fick spela in en låt i en studio, lunch på "Strand", pubrunda och matlagning och fest hemma hos mig på kvällen. Hon fick även göra några uppdrag under dagen som var lagom pinsamma. =)

Hade en jätterolig dag, tack för det tjejer!

       
    
   
 




Min nya bil

Igår åkte vi till Göteborg för att titta på en bil som C hade sett på blocket i torsdags. Jag har velat ha en annan ett tag, men inte riktigt gått in för att leta. Vi tyckte att det var väldigt bra pris på den, med tanke på hur lite den hade gått osv. Den kändes jättebra när vi provkörde den, så det slutade med att det blev ett köp! =)

Här är den, en Citroën C4 -06 :



Nu ska vi snart fram på stan för att fixa lite ärenden, sen får det nog bli solstolen innan det är dags att fixa ordning sig inför svärmors 60-årsfest.

Ha en härlig lördag, för det tänker jag ha!!! =)


Fixat lite utomhus....

Härligt väder det har varit den här veckan, ÄNTLIGEN sommar! Vi har passat på att greja ute. C har rivit ner förrådet mellan garaget och huset och idag sågade han även ner balkongen, eftersom vi ska göra en ny. Jag har tömt förråd nr 2 som står i trädgården och det var lika mycket grejer där som i det andra. Fanns bland annat åtta trädgårdsstolar, två bord och en pinnsoffa. Har velat ha en lite gammaldags trädgårdssoffa att ha utanför huset så det var ju perfekt att den fanns där, bara att köpa färg! Ska fota imorgon och visa......

 

 

När vi sprang på målarna förra veckan så sa de att de inte kunde börja med vårat hus förrän efter midsommar, men i tisdags kom den ene förbi och sa att de kunde komma och tvätta huset redan imorgon, sedan tar de förhoppningsvis tag i målningen v.25 *hoppas*


Fotoväggen nästan klar...

Sådär, nu har vi fått upp väggordet och ramarna som jag köpte häromdagen, nu fattas det bara några foton....






RSS 2.0