Promenad-dag!

Idag har större delen av eftermiddagen gått åt till att promenera. Efter jobbet var jag bara hemma en kort stund innan det blev över en timmes promenad med Sofia A genom stan. Efter det var jag hemma 1,5 timme och tog det lilla lugna och stekte lite pannkakor innan det var dags för nästa promenad, fast då med Sofia L. Vi tog halvmilen i råda. Gött när man kan förena nytta med nöje! Var dock lite kallt ute nu, 7 grader visade termometern.

Det syns verkligen att hösten är här...... :




Torsdag imorgon, vilket betyder att det snart är helg igen....underbart!!! =)

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol!!




Helt slut...

......Japp, helt slut är jag nu efter kvällens träningspass cardio muscle. Det var lika jobbigt som sist, men sååå skönt efteråt! Får väl se om man kan röra sig eller ens kommer upp ur sängen imorgon. =)



Innan träningen hade jag fikabesök av Lena, hennes lille Sverre, Rickard och "Skalk" (Andreas). Slängde ihop en kladdkaka när jag kom hem från jobbet, som jag bjöd på till glass och varma hallon. Kul att få fikagäster sådär mitt i veckan....

 




Den där filmen "The blind side" som vi såg i söndags kväll kan jag förresten rekommendera, tyckte att den var jättebra.....se den!! =)


Söndagsmys...

Eftersom jag jobbar varannan söndag, så startade min arbetsvecka redan idag. Härligt att komma upp klockan sex en söndagmorgon istället för att ligga kvar och sova ut... ;-) Var ganska pigg hela arbetspasset, men när jag kom hem och satte mig i soffan var det kört. Blir ju mörkt så tidigt nu också och det blir man ju inte piggare av direkt. Nu ska vi snart äta rostat bröd, tända lite ljus och mysa framför en film. Idag blir det "The blind side", som tydligen ska vara väldigt bra. Den baseras på en sann historia och sådana filmer gillar jag!




Skövde

I förmiddags åkte jag och C iväg till Stallsiken i Skövde en sväng för att kika lite i affärerna där och det blev allt lite shopping.

På Chilli köpte vi tre ljuslyktor till badrummet och åtta lutande vinglas. På bilden ser foten svart ut, men den är mörklila.

 

På Mediamarkt köpte vi en ny äggkokare, eftersom den gamla gick sönder häromdagen. Vi fyndade även tre filmer. Blu ray-filmerna kostade bara 49 kr/st så det var riktigt billigt.



Det bästa köpet idag var lampan på Mio som jag har velat ha ganska länge. Det är tänkt att den ska hänga i sovrummet.....

 

Nu ska jag börja med maten och efter det blir det ett efterlängtat jacuzzibad. Vi har sagt flera gånger det senaste att vi ska bada, men så blir det aldrig av.... men idag blir det invigning för hösten!!! =)


Ha det bäst!!


Mateus

Idag köpte vi våra två första tallrikar ur Mateus-serien på butiken Lui. På förmiddagen var jag ute en sväng i affärer med min faster så då slog jag till på den första. Lite tråkigt att bara ha en i början, så jag och C passade på att köpa en till när vi åkte ut för att handla mat förut.
 
Jag hade ju nästan bestämt mig helt för att köpa de vita, men jag fastnade mer för de sandfärgade när jag stod i butiken, så de fick det bli. Hade gärna velat köpa massa fina skålar i olika färger till också, men de kostar ju en del så det får vänta. Först får vi köpa ett gäng tallrikar.... =)

 

Har haft en lugn och skön kväll. Har ätit massa gott så nu är jag så mätt att jag spricker snart!! Till efterrätt blev det fruktsallad med kesella vanilj, mums!!!

 

Hoppas ni har en superbra lördagkväll!!!


Torsdag

Idag mår jag mycket bättre! Det var tur att jag valde att stanna hemma från jobbet ändå, för kunde inte somna förräns vid två igår... Idag har jag passat på att städa och tvätta, så skönt att ha det färdigt innan helgen. Har även gått halvmilen i råda med Frida, gött att komma ut och röra på sig lite. Träffade på både det ena och det andra otrevliga djuret... först en orm och sen en splashad groda.. haha

 

Det är min lediga fredag imorgon så nu har helgen börjat och imorgon är det dessutom löning, kan inte bli bättre! ;-) Blir väl en runda på stan och en fika med girlsen kanske.. Har inga planer för helgen annars, vilket känns skönt faktiskt...bara att ta det som det kommer..

Ha en bra torsdagkväll!!!


Kuddar

Som jag har skrivit tidigare här i bloggen så är jag ju svag för prydnadskuddar och skulle kunna ha ett hur stort lager som helst med det och byta ut dem varje vecka om det vore så.... hehe =)

Har kikat runt lite på nätet i brist på annat och hittat ett gäng som jag tycker är fina:

Ellos:

  
Hemtex:
 

H&M Home:

   
MIO:

  

Ilva:

   
Länna möbler:

    


Har varit hemma från jobbet idag. Vaknade i morse med illamående och huvudvärk och mår fortfarande lite halvkasst. Har inte haft någon ork till något, så ska stanna hemma imorgon också. Hoppas att det går över till helgen för då vill man ju hitta på något kul...







Denna dag och gårdagens inköp...

Så var denna söndag över.... Vi har haft en lugn och skön dag mestadels hemma, men har även varit ute och åkt lite. Tog en sväng förbi Falk och Lena och tittade på deras nybyggda hus förut och det blir verkligen jättefint!
Fick lite motivation av att se dem fixa med sitt hus, så när vi kom hem därifrån grejade vi lite på övervåningen en stund. C började med att sätta upp skarvremsor och jag gick ner till källaren med de sista grejerna och flyttade över lister och lite annat från det ena rummet till det andra som inte är klart än. Vi har ju haft ganska mycket lådor och dylikt ståendes där uppe, men nu äntligen är allrummet och ett av rummen redo för att fixas ordning.....



Fotade några av mina inköp från gårdagens shopping i Gbg:
:

Köpte en ny vinterjacka på Svea-butiken, skönt att ha det avklarat så man slipper springa runt och leta. Har en likadan fast en mörkblå sedan innan, så jag vet att den håller värmen riktigt bra.

Blev några toppar/tröjor:

 

örhängen:



Köpte ytterligare några plagg och ett par höstskor också, men orkade inte ta kort på allt.... =)



Vi har på valvakan på tv nu, som jag antar att många andra har. Kommer nog inte orka hålla mig vaken tills det är klart, så det blir spännande att se resultatet imorgon bitti.........

 


Söndag morgon....

Godmorgon soliga söndag! Nu har vi ätit frukost här och ska alldeles strax åka iväg för att rösta. Sedan får vi se vad denna dag har att erbjuda....



Blev en hel del shoppande i Göteborg igår. Finns ju lite fler affärer att kolla i där än vad det finns här om man säger så. Får nog bli en sväng dit snart igen. Kanske lägger upp lite bilder på några av mina inköp här senare.....

Ha det bäst tills dess!!!!


Lördag!!!!

Äntligen lördag och helg! Idag är jag uppe med tuppen för om en stund kommer mamma och hämtar upp mig. Vi ska åka till Göteborg över dagen för att träffa brorsan och shoppa på stan. Känner mig riktigt shoppingsugen, så hoppas att jag hittar massa kul. Skulle gärna vilja hitta en vinterjacka och höstskor, så hoppas att affärerna har fått in en del.

Skulle blogga igår kväll, men jag kom inte så långt för jag somnade....var hur trött som helst!

Efter jobbet igår stack jag fram på stan och fikade med Frida, Emelie och Marie på Henry´s...alltid en trevlig inledning på helgen....



 Blev lite shopping också, men inget kul direkt...ett par leggings och en tunika på Gina tricot och en tröja på Vero moda. Behöver verkligen fylla på garderoben med lite vardagskläder...



Nu får jag sätta fart här, för snart drar vi....

Ha en alldeles fantastisk lördag, för det tänker jag ha!!!! =)




Vill ha fler....

Något som jag skulle vilja ha fler av är dessa Marimekko-skålar... Har bara en, som jag fick av tjejkompisarna för några år sedan. Tycker att de är jättefina och man kan använda dem till lite av varje. Finns i massor av färger och jag skulle kunna tänka mig de flesta....

Denna har jag nu:



Men fler hoppas jag att det kommer bli:



Tycker om iittalas kivi-lyktor väldigt mycket också, så även det är något jag skulle vilja ha fler av i olika färger:



Fick dessa vattengröna när jag fyllde år:



Både Marimekko-skålen och Kivi-lyktan har ju funnits ganska länge, men tycker att de är tidlösa och funkar i alla lägen... =)




En fullspäckad dag....

Idag har det varit fullspäckat på schemat efter jobbet.... Hälsade på farmor en sväng, för att sedan bege mig till frissan för att färga håret. Efter det var det dags för fika hemma hos Cissi med henne, Lena, Malin och Maria. Det var ett tag sedan vi hade fikaträff nu, så det var kul att träffas igen. Vi hade även fått med en liten ny person, nämligen Cissi´s Wilmer 1,5 månad gammal, hur söt och mysig som helst! =)

Självklart blev det några foton:

 

Lena, Maria och Wilmer............




Fina familjen, Rickard, Cissi & Wilmer...

En dag kvar att jobba, sedan är det helg! Den kommer gå fort, för även den är fullspäckad....



Onsdag 15/9

Jag och Sandra kom iväg till träningen igår, så nu börjar träningsvärken komma smygandes. Det är ju alltid värst andra dagen, så vi får se om jag kommer upp ur sängen imorgon. ;-) Passet var riktigt jobbigt och svettigt, men det är väl så det ska vara... Trodde nästan att jag skulle bli avskräckt, men det får allt bli fler gånger. =)


Måste visa buketten som jag fick av Frida i fredags, verkligen superfin!
Älskar att ha färska blommor på bordet... =)





Idag har jag städat, tvättat och grejat här hemma. Efter det åkte jag och C och köpte thaimat, mysigt att lyxa till det lite mitt i veckan. Nu är det tv som gäller resten av kvällen, är ju ganska mycket att titta på idag för en gång skull......



Ha en bra kväll!!


Zumba!!!

Så har man avklarat höstens...och nästan årets första träningspass idag då! Jag och Sandra släpade iväg oss till ett zumba-pass på dansskolan. Det är svårt att komma igång, men måste säga att det var riktigt skönt efteråt. Kändes som att man fick massa ny energi. Blev även en timmes promenad med Frida efter jobbet, så nu kan jag ligga och slappa med gott samvete. ;-)

Blir kanske träning imorgon också, men då Cardio muscle....på det passet får man känna att man lever kan jag säga...får väl se hur det går och om vi kommer iväg.
 
Har inte hunnit göra så mycket annat idag, mer än att plockat ordning lite hemma och lagat mat.... Nu blir det lite tv-tittande innan det ska sovas.......



God natt.....


Kräftskivan...

Det blev en riktigt lyckad kräftskiva i fredags. God mat, musicquiz, singstar och stämningen var på topp! Var jätte seg hela dagen igår så det blev en riktig slappardag/kväll i soffan. Vårat internet krånglade så kunde inte göra något blogginlägg, men nu funkar det igen.
 
Idag har jag jobbat hela dagen och sedan åkte jag och C hem till mamma och Tolle och fick mat, skönt att slippa laga själv när man är trött.... =)

Lite bilder från fredagens partajj:

    

Nu ska det tittas på film innan det är dags att sova, riktigt gött att ha tv i sovrummet.......



Torsdag

Varannan vecka går så fort när jag bara jobbar 4 dagar, så nu är det helg igen! 
 
Imorgon kväll ska jag, C och lite kompisar ha kräftskiva här hemma, ska bli riktigt kul!
I eftermiddags var jag och Frida och handlade massa gottigheter till partajjet.... Det blev bl.a. vitlöksbaguetter, ostar, kex, sallad, aioli, skaldjursdipp, godis, snacks, Jörgen ska göra västerbottenpaj, Lisa ska fixa krustader med champinjonstuvning och jag ska baka ananaspaj till efterrätt. Vi kommer helt enkelt inte behöva oroa oss för att vi ska sitta hungriga på festen! ;-)

Hann även med ett besök hemma hos Ellen och lille Vilgot idag, i deras nya lya. Hade ju tänkt att ta kort på den lille sötingen, men det glömdes tyvärr bort så får ta extra många kort nästa gång vi ses. =)

Börjar bli riktigt trött här, så somnar nog ganska tidigt idag. Det är min lediga fredag imorgon, men kan vara skönt att komma upp i tid, för imorgon ska det städas och fixas inför kvällen.....






Skorsten & Mateus

Nu har vi en skorsten på huset igen...det kan ju vara rätt bra att ha det! ;-) Vi rev ner den gamla, eftersom den var i så dåligt skick. Härom veckan var muraren här och satte upp en ny och i måndags hade vi plåtslagaren här som fixade resten....



Har tänkt ganska länge att jag ska börja samla på Mateus tallrikar, tycker att de är sååå fina! Blev extra sugen när jag såg Lenas på festen i lördags. De är ju inte så billiga, så jag har tänkt att jag ska köpa en eller två i månaden, till slut har man ju ett gäng. De finns ju i jättemånga fina färger, men tror ändå att jag ska köra på klassiskt vita, eftersom de är lättast att matcha till andra färger som finns i serien. Får väl se när jag går och köper den första, om det dröjer något halvår till eller om det blir nästa vecka redan kanske... ;-)

 

Nu är det verkligen hög tid för mig att sova, skönt att det bara är en arbetsdag kvar innan helg.........

Sov gott






Promenad

Förut tog jag och Frida en riktig långpromenad. Det blev hela två timmar i rask takt så nu känns det allt lite i benen, otränad som jag är. ;-) Det var riktigt gött, så det får allt bli fler gånger.



Vi gick den nya strandpromenaden, så där fick det bli ett foto....

Ikväll börjar Idol, missa inte det!! ;-)





Helgen...

I lördags var jag ju som sagt på födelsedagsfest hos Lena. Det var kul och vi fick riktigt smarrig mat! Vid halv ett åkte vi fram till stan för en sväng på stadt, men det var väl sådär....
Blev inte så många kort tagna under kvällen som det brukar bli, men några i alla fall:

  

Efter några timmars sömn ringde klockan, eftersom vi skulle åka iväg till Liseberg med C´s familj. Jag hade inte varit där på flera år, så det var kul att äntligen komma dit.
Vi åkte en hel del under dagen, men på slutet blev det så himla långa köer så då spelade vi istället. Jag hade turen på min sida och kom hem med 2 kg marabouchoklad och 2,3 kg ballerinakex, så nu har vi att äta ett tag framöver... ;-)

Nu börjar snart "Halv åtta hos mig", det kan inte missas!!!

 


Godmorgon lördag!

Så var det lördag.....igen!
Igår hanns det inte blogga för då var det fullt upp hela dagen lång. Efter jobbet stack jag, Anna och Frida iväg till Överby i Trollhättan för lite shopping. Blev dock inte så mycket shoppat som jag trodde, köpte bara en tröja och en väska. Tycker ändå att man borde hitta en del nu när de börjat få in höstkläder, men icke. På kvällen körde vi en repris av förra fredagen och hade en lugn kväll med godis, prat och tv-tittande, men hemma hos mig denna gång.



Om en stund ska jag träffa mamma, blir en sväng på stan och kanske en fika. Sedan ska jag hem och ladda inför kvällen. Klockan sex bär det iväg hem till söta Lena på födelsedagsfest, ska bli jätte kul! Får dock försöka ta det hyfsat lugnt för imorgon ska jag till Liseberg!!!!!!! =)


Den nyblivna 28-åringen & jag:



 
Ha en underbar dag!!!!



Torsdag

Denna dag gick fort! Efter jobbet åkte jag hem och fixade ordning mig lite för att sedan gå fram till stan för att möta upp Frida och Marie, blev en sväng på stan och sedan fika på 3B. Shoppade faktiskt ingenting.....kors i taket! men det får det nog bli till helgen, är så sugen på att köpa lite nytt till garderoben och nu har det ju kommit in en del höstkläder.
Efter stan åkte jag och C hem till Bella och co och beställde några jultidningar av C´s systerdotter Tilde, blev en receptbok med smoothie´s och tre verklighetsbaserade pockets för min del.

Satte mig vid tv:n när jag kom hem förut, men finns ju verkligen inget att titta på nu....Tycker allt att Desperate housewives och Gossip girl kan börja nu igen, men frågan är när det gör det......?!
Nästa vecka börjar i alla fall "Halv åtta hos mig", det tycker jag är riktigt bra! Helge Skoog är ju bara för skön som kommentator! =)




En dag kvar att jobba, sen är det helg!!!! =)




Bära bära bära...

Fick även idag ett litet träningspass i form av att springa i trapporna med massa lådor ner till källaren. =) Nu börjar det ta på det i alla fall. Vi har massa lister och dörrar där inne också, men dem tänkte jag slänga in i extrarum nr 2 så länge.

I det rummet som jag rensar i nu har vi nog tänkt att ha som "kontor/gästrum". Skulle vilja ha ett gammalt skrivbord där inne, så får väl kolla lite second hand, blocket osv. 

Gärna ett som går i stil med dessa:



  

Frågan är vad man ska ha för tapeter där inne? svårt!! Tur att man har lite tid att tänka.... ;-)





RSS 2.0