Julen...

Nu har det gått några dagar sedan det var julafton. Det blev en jättemysig och lyckad dag med start hos svärmor för att mot kvällen åka till mamma och Tolle. Tror inte att jag kände några hungerskänslor på hela dagen, shit vad man proppar i sig!!!! =) 

Tomten hälsade på en sväng.......  



       

Första julen i Mammas & Torbjörns fina hus! =)  :

    

   



Fick många fina julklappar av familjen:

En Tefal stekpanna
fyra Iittala vinglas
Philips vattenkokare
Anders Petter kastrull
6 st Marimekko bordsunderlägg

 Fick även en teaterbiljett till uppsättningen "Liket som visste för mycket", som jag och mamma ska gå på i april.

Tusen Tack!
 
Många bra saker att ta med till vårt hus! Vi har satt in en induktionshäll i det nya huset och därför fungerar inte alla de kastruller och stekpannor som vi har nu, så det var verkligen behövligt med lite nytt!


I C´s familj har vi vuxna de två senaste jularna valt att köpa en julklapp för 200:- och sedan lotta. I år fick jag en travbong. Hoppades självklart på att bli miljonär, men blev tyvärr ingen vinst. ;-)

Till sist vad jag fick av min C... Två mysiga tröjor från Nelly.se, ett läderarmband, en  vit knokk-klocka och ett nytt spel till Buzz "Hollywood Quiz". Kommer även att få två julklappar nästa vecka som beställdes på internet och som inte kom fram i tid, det blir spännande att se vad det blir! Den som spar den har..=)

På juldagen var vi riktigt sega här hemma, så hela dagen spenderades i soffan med film & pizza. Däremot blev det lite festligheter på annandagen. Följde med Sofia och Co på fest hos min granne och sedan fortsatte partajjandet på Stadt. En mycket trevlig kväll! =)



 






Tiden går fort när man har roligt......

Nu är det nästan exakt två månader kvar tills vi flyttar till huset och det kommer att gå FORT! Packade de första lådorna igår och idag började jag med att rensa min garderob, det tar sin lilla tid kan jag säga. Något som är riktigt bra med att flytta är att man får ett bra tillfälle att rensa bort massa grejer som man inte använder, helt otroligt hur mycket man samlar på sig.

Fick våra innerdörrar för några dagar sedan... Vi tog en ganska "vanlig" modell:
(Dörrarna står upp & ner på bilden......)



Det blir en hel del spacklande i huset.............



KÖKET
På måndag kommer Per som ska kakla i köket, så snart är köket
färdigt! =)

Än så länge har vi tänkt oss denna tapet på väggen som är till höger om kyl & frys:

Cole & son - Malabar


(Bilden är lånad från www.styleroom.se)

Jag vill ha en tapet med mycket mönster, eftersom själva köket är ganska enkelt......



Det var allt för idag, nu är det SOVA som gäller... ! =)


Kakel & övervåning

Såg att jag inte hade uppdaterat något här om huset på två veckor. C har visserligen legat ute på jobb en del, men den här veckan är han hemma och kör järnet!
Förut var vi och hämtade kakel till köket,som vi var och beställde förra veckan. Det blev vita matta plattor som är 60 X 15 cm. Blev lite osäker innan vi hämtade kaklet om vi inte skulle tagit blanka istället, men sen när jag såg plattorna kändes det rätt. Får hoppas att det blir snyggt. Frågan är om man ska sätta dem rakt under varandra eller omlott???!!! Ibland är det riktigt jobbigt med alla beslut man ska ta, vill ju bli sååå nöjd! =)

Den plattan som sitter underst kommer det att bli...




Arbetet på övervåningen är i full gång... C har spenderat en hel del tid med att dra kablar och sätta uttag för tv, telefon och lampor överallt, så han är nog måttligt trött på det nu, men nu är det mesta inom den fronten klart.:)

 

Väggen mellan de två små sovrummen har kommit upp och Ingemar & C håller på att sätta upp gipsskivor överallt..

   

 

 

 


Förra helgens äventyr...

Tiden går fort när man har roligt! Tänker varje dag att jag ska blogga,men så dyker något annat upp eller så blir jag för trött på kvällen att jag inte orkar,men nu måste jag komma i kapp lite... !

Helgen var superbra, både när det gäller julfesten med jobbet i fredags och Göteborgsresan...
 
Hotellet vi bodde på i Gbg kan jag verkligen rekommendera, riktigt fräscha rum, nära till allt och god frukostbuffé.På lördagkvällen blev det först lite vin och godis på hotellrummet, innan vi traskade till en mysig restaurang för att äta plankstek, det godaste jag ätit på länge!
Efter frukosten i söndags gick vi en sväng till femmanhuset för lite shopping, men hittade faktiskt ingenting att köpa, SKANDAL, men bra för plånboken kanske, nu när det snart ska köpas julklappar och allt!
Några av "Idol-deltagarna" var där och uppträdde på en scen... Det var man ju tvungen att kolla på lite. Hade kameran i väskan så passade självklart på att ta några kort... men var ju inte så lätt att komma fram i trängseln bland alla 14-åringar.... ;-)

Lite foton från Gbg:

    
     




 


Äntligen torsdag!

Det bästa med att jobba varannan söndag är att man är ledig varannan fredag!Riktigt skönt, känns som att helgen blir lite längre och man hinner få lite gjort.
Imorgon är det dags för julfest med jobbet. Ska iväg på förfest redan vid fem, sedan vid sju styr vi stegen mot stadtshotellet där det bjuds på julbord. Hoppas att det blir en lyckad kväll! Ska ta en sväng på stan imorgon förmiddag och spana lite, för jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig.....!
 




På lördag får vi hoppas att jag vaknar pigg som aldrig förr, eftersom jag, C, mamma + sambo ska åka till Göteborg. Ska bara götta oss med god mat, god dryck, kanske lite shopping och hotellövernattning. Ser jag fram emot! ska bo på Elite Hotell, som ligger på Avenyn.







RSS 2.0