Hemma i kylan igen

Och då var vi hemma i kalla Sverige igen...Det känns nästan som att jag drömt att vi varit i Thailand för de två veckorna gick så himla fort, alldeles för fort! Tog emot riktigt mycket att lämna värmen för att åka tillbaka hit.
 
Vi har i alla fall en riktigt fin semester att minnas tillbaka till, allt har verkligen varit toppen. Innan vi åkte fick vi höra från många håll att det hade varit dåligt väder och mycket regn, men där hade vi tur för det regnade bara några enstaka kvällar. Första veckan var det ganska molningt, men absolut strandväder. Den sista veckan var det strålande solsken varje dag, hur härligt som helst.
Hotellet var vi jättenöjda med och det gjorde ju inte saken sämre att det låg precis vid en lång fin strand, där vi låg och stekte många dagar av semestern. Vi hade också turen att få ett rum på bottenplan så vi hade en egen liten "terass" med utgång tre meter från poolen.
 
Första veckan hade vi ju min moster + sambo och morbror med familj på samma hotell innan de skulle åka hem. Det var riktigt kul att umgås och träffa dem där. Kändes nästan lite tomt när de åkte hem först, men sedan hade vi en riktigt bra och mysig vecka bara vi två också.

Det enda som var mindre kul var hemresan. Från att vi lämnade hotellet igår tog det 26 timmar innan vi var hemma i huset i förmiddags. Planet blev försenat ganska många timmar, så igår satt vi på flygplatsen i Phuket i nästan åtta timmar och väntade...Har sovit max två timmar sammanlagt de senaste 30 timmarna, så nu sover man nog gott i natt. =)

Om jag hinner/orkar ikväll, så ska jag lägga upp lite bilder från våran semester, annars gör jag det imorgon. Bjuder på några på hotellet så länge: 
 =) 

Bangtao resort & spa

   




Kommentarer
Postat av: Sofia

Härligt att ha dig hemma igen Jessie :) låter som ni haft de toppen bra.. Kram

2011-01-18 @ 18:02:41
Postat av: jessie

Ja,det har allt varit härligt!

Ska bli kul att träffa dig igen vännen! =) kram

2011-01-19 @ 07:57:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0