Randigt...

Innan jag mötte upp några kompisar på stan idag, passade jag på att fynda lite kläder till W. Man kan ju knappt gå i affärer längre utan att köpa något till honom, riktigt svårt att låta bli! Synd att de små liven växer ur kläderna så snabbt bara...

Detta shoppades på Åhléns för en billig peng på rea, syns kanske att jag är svag för randigt ;-) :



Köpte även en jeansskjorta på Lindex som jag spanat på tidigare, den var det dock ingen rea på.








Kommentarer
Postat av: Sara

Fint! du gillar också randigt alltså? :)

Kan inte påstå att han sover bättre, inatt har jag vart vaken hela natten så är helt slut nu! Jag kunde inte somna mellan gångerna han vaknade, så det är ju inte bara hans fel! Men fy va jobbigt det är, sov bara mellan 7 och 9 imorse! Som tur är Johan ledig på fredag så skulle han va vaken i natt så får jag sova natten till fredag iaf! :)



Nu har ni kommit riktigt långt i Wilmers rum! Har ni valt tapet?

2012-01-04 @ 21:28:03
URL: http://saraorrben.blogg.se/
Postat av: ANNA

Ja det är mycket pyssel nu och man vill ha en massa nytt. I lägenheten tex har vi 4st fönster och nu blir det ca 10st man ska pynta så bara det kräver ju en massa nya krukor, gardiner, blommor osv...det plockar på om man säger så :-)



Vilka söta kläder du köpt, jag älskar också ränder! Hoppas ni haft en mysig jul och nyår och god fortsättning. Kram kram

2012-01-05 @ 08:46:33
URL: http://aazl.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Det är fint med ränder.Köpte också mycket ränder till mina grabbar och min lilla tjej också.Tillslut sa den äldste att han hade ju redan sådan kläder när jag kom hem med lite mer ränder.Fast jag tyckte ju då att inte i den färgen.Men han var ganska less på det.Så nu får jag tänka mig för så det inte blir att man köper liknande kläder.Men prickar gillar också!Har annars så svårt för kläder med tryck och figurer på.Kram Alexandra!

2012-01-05 @ 09:36:58
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: Hemma hos Elinor

Men vet du om man får rabatt på möbler längre? Jag har kollat i några månader nu men kan bara se att man får 50% på mattor, lampor osv. Inga möbler. Fast det kanske kommer..



Fina kläder lilla W har fått.



kram

2012-01-05 @ 09:58:24
URL: http://hemmahoselinor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0