Pall

Jag har länge velat ha/behövt en pall i köket. För en vecka sedan sprang jag på några nyinkomna på Åhlens, som föll mig i smaken. Igår när jag var där slog jag till och köpte en riktig färgklick, nämligen en turkos som matchar bra tillsammans med Marimekkotyget på väggen.



MEN..........

Jag ångrade mig och åkte och bytte den idag. Jag vet ju vid det här laget att jag vill byta ut accentfärgerna här hemma emellanåt och det känns ju rätt onödigt att byta pall så fort jag gör det. ;-) Visst såg det roligare ut med en turkos, men en i silver håller i längden känner jag. Istället för att matcha tygtavlan får den istället matcha våra vitvaror. :)



Idag tapetserade C färdigt fondväggen i Wilmers rum förresten. Om jag kommer ihåg ska jag fota och visa er imorgon...

Ha en bra kväll!


Kommentarer
Postat av: ANNA

hehe det blev en i silver i alla fall! Jätte snyggt vilket som... fast att jag är svag för det färgglada ;-) Men jag ska försöka bli bättre på att köpa neutrala saker för som du skriver så är det lättare att byta ut en accentfärg. Tack för prisuppgiften ;-)

2012-02-02 @ 20:21:48
URL: http://aazl.blogg.se/
Postat av: Sofia´s Dressingroom

Superfina! Vad ligger priset på? Kram kram

2012-02-02 @ 21:08:59
URL: http://sofiasdressingroom.blogg.se/
Postat av: jenny

God morgon. den va snygg den blåa men tror ändå du gjorde rätt val :) Blir mer stilrent & tror inte man tröttnar på den andra som du skrev.

Hoppas du får en fin fredag!

2012-02-03 @ 07:44:29
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jessica

Den kostar 399:- =)

2012-02-03 @ 10:20:03
Postat av: Sara

Den va snygg i båda färgerna, men håller med dig att det går ju inte att byta pall varje gång man byter uta lite annat i hemmet! Kan bli ganska dyrt om du måste köpa fler pallar! :)



Hoppas ni får en bra helg! Kram

2012-02-03 @ 12:51:50
URL: http://saraorrben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0