Sköna fredag!

Äntligen fredag! Jag är ju visserligen ledig varje dag nu, men det känns ändå speciellt med fredagar på något sätt. Idag har det fikats utomhus i det härliga vädret med några av girlsen och tidigare ikväll överraskade jag C med rosor, tända ljus, en god middag och efterrätt tills han kom hem. Ibland får man visa sin romantiska sida. ;-)

Hoppas att ni har en toppen fredag!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad mysigt! Jag och Robin testa faktiskt receptet som du hade lagt upp för ett tag sedan med kyckling, banan och nötter. SUPER GOTT!! :) Hur tycker du det går annars att gå hemma nu då? Jag har ju bara varit hemma en vecka än så länge men tycker att det är riktigt skönt. Man saknar jobbarkompisarna lite men så skönt att slippa stressa med massa saker som man ska ha gjort innan/efter jobbet. Förresten är ni nöjda med eran föräldrargrupp?



Kram

2011-10-01 @ 11:14:23
Postat av: Frida

Men så gulligt =) Hoppas ni hade en jätte mysig kväll, kram.

2011-10-01 @ 17:58:53
Postat av: Sara

Vad snällt av dig, dom kan behöva lite uppskattning! Johan har iallafall vart en pärla under hela graviditeten! :) måste fråga va det är för god efterrätt? Ser undertbart god ut! :)

2011-10-01 @ 21:21:51
URL: http://saraorrben.blogg.se/
Postat av: Jessica

Carin: Vad kul att ni testade kycklingreceptet!=)

Tycker oxå att det är hur gött som helst att vara hemma från jobbet och bara ta dagarna som dom kommer. Ena dagen kan man slappa och den andra kan man göra något vettigt, perfekt! Gäller väl att njuta av riktig sömn nu oxå, för den lär ju bli sämre när bebben tittat ut. ;-)

Föräldrargruppen känns väl sådär måste jag säga och nu har vi ju bara en träff kvar... Hur är eran grupp då? Mår du bra annars? Nu är det ju inte sååå jättelångt kvar ändå! =)

Kram



Frida: Ja, ibland får man vara lite extra snäll och överraska hehe Det var allt mysigt. =)Hoppas att ni oxå hade en bra kväll!

kram på dig

2011-10-01 @ 21:28:17
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Mysigt det ser ut!

2011-10-02 @ 09:16:19
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Carin

Våran grupp känns väl också sådär. Tror inte vi har så mycket gemensamt med någon av dom förutom att vi ska ha barn ungefär samtidigt. Men man lär väl känna andra sen. Jag mår hur bra som helst. Börjar bli lite jobbigt att ta på sej skorna och så men det får man väl räkna med. Tror jag haft ganska tur under graviditeten faktiskt, har inte mått illa en enda gång. Hur mår du själv då? Känner du någon nervositet inför födseln?

Kram

2011-10-04 @ 21:29:57
Postat av: Jessica

Nä, det är precis så det känns med våran grupp oxå. Vi hade ju sista träffen igår, men det var inga som bytte nummer eller något.. hehe Ja, precis.. man lär väl känna andra. Känns som vi är en hel del ändå, som ska ha barn och har fått barn under den här perioden, så det är ju bra! =)

Oj, så du har inte mått illa en enda gång..Vad skönt! Är det en liten kille i magen då kanske? ;-)Det sägs ju att man brukar må mycket sämre när man väntar en tjej. Jag kan verkligen inte klaga heller, är förvånad över att jag mått/mår så bra. Kan komma lite illamående och trötthet ibland, men absolut inget långvarigt så det är riktigt gött. Man hör ju dom som har det mycket värre. Ja, precis..det där med att knyta skorna eller att plocka upp något från golvet har ju blivit ett litet projekt den sista tiden.. haha

Har varit väldigt lugn inför förlossningen hela tiden faktiskt, men nu när det börjar närma sig kan jag få små nervositet-attacker emellannåt. Speciellt när man kollar på sånna där förlossningsprogram när dom ligger och skriker för fullt. ;-) Känner du dig taggad inför förlossningen då? =)

kram

2011-10-06 @ 10:22:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0